folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Yoğun Bir Hafta Geçireceğim Müzik İçin Önerileriniz

Yoğun Bir Hafta Geçireceğim Müzik İçin Önerileriniz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

malt.fm eski bira.fm cilerin mekanı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Hocam hic bisey yapamiyosan, gir mixler var youtubeda 1-2 saatlik derlemeleri birlestirmisler onlara takil. 2013-2014 radyolarin aylik hit muzikleri var onlari cek torrentten bul bi player at icine dinle.

Ne yaparsan yap tekrara takilicam zaten elbette, hemde koca bir haftada, neyin pesindesin :D

eheh:) Yok hocam biraz kasıcaklar benı bazı malum şahıslarda hazırlık yapıyorum .) 

Öyle mixlerin dubstep versiyonlarına daha bir hastayım fazla kasmazsalar mixleri tüm senenın şarklarıyla güzel oluyor iyi hatırlattın he çekıyım bari 

Aytekinet ; spotify'i deniycem hocam şuan ilk başta işim bitince bende kullanıcam çok merak etim

CanKirca ; Deniycem bu gece hocam saolasın

piradomim ; hocam affola onlar türkçe değilmiydi ben mı yalnış bılıyorum gerçi hiç dinlemedim

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    EricNorthman bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Hocam hic bisey yapamiyosan, gir mixler var youtubeda 1-2 saatlik derlemeleri birlestirmisler onlara takil. 2013-2014 radyolarin aylik hit muzikleri var onlari cek torrentten bul bi player at icine dinle.

Ne yaparsan yap tekrara takilicam zaten elbette, hemde koca bir haftada, neyin pesindesin :D

eheh:) Yok hocam biraz kasıcaklar benı bazı malum şahıslarda hazırlık yapıyorum .) 

Öyle mixlerin dubstep versiyonlarına daha bir hastayım fazla kasmazsalar mixleri tüm senenın şarklarıyla güzel oluyor iyi hatırlattın he çekıyım bari 

Aytekinet ; spotify'i deniycem hocam şuan ilk başta işim bitince bende kullanıcam çok merak etim

CanKirca ; Deniycem bu gece hocam saolasın

piradomim ; hocam affola onlar türkçe değilmiydi ben mı yalnış bılıyorum gerçi hiç dinlemedim

6-7 adet mod var hocam yabancıda var yani

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuzlu Kahve
    EricNorthman
    EricNorthman's avatar
    Erkek
    piradomim bunu yazdı

6-7 adet mod var hocam yabancıda var yani

Tamamdır hocam ozaman onuda ekledim listeye teşekkur ederim

Bu plandan niye profil resmi değişmiyor
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    atakartal
    atakartal's avatar
    Erkek

Eğer elektronik müzik seviyorsan digitally imported var müzik türüne göre farklı farklı radyo servisleri var işini görebilir yada proxy yardımıyla pandora.com da olabilir.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

radyonom.com

Toplam Hit: 2124 Toplam Mesaj: 27