folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yogurt Ve Jelatin ?

Yogurt Ve Jelatin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:
    -----------------------------

warderpipi bunu yazdı:

hocam tükettiğin bütün çilekli gofret,meyve suyu,puding,dondurma,sakız v.s
    kola, kahve kısacası herşeyde yasal olarak bu böcek kullanılır ;

ama ben tüketmeye devam ediyorum,
    tadı güzel olduktan sonra herşey yenir bana göre böcek filan farketmez :D sonuçta koskaca hayvanları kesip yiyoruz

Mitsyuki Ikeda insan dışkısından et üretmeyi başardı.

İnsan dışkısını özel bir işlemden geçirerek , zararlı bakteri ve mikroplardan arındıran Ikeda , Daha sonra özel bir sıvı, soya sosu, et sosları ve hamburger etine konulan baharatlar ekliyor, bir süre bekletildikten sonra eti hazır hale getiriyor.

Bu konu üzerinde 4 yıldır çalıştığını söyleyen profesör , normal ete göre, yüksek proteinli dışkı eti üretim maliyetinin 10 kat fazla olduğunuda ekliyor.
    Ayrıca Normal bir hamburger etinden daha yüksek protein değerine sahip olduğunu ileri süren Ikeda , 1 yıl içerisinde bu etin restoranlarda yerini alabileceğini söylüyor..

Tadı güzelmiş hacı öyle diyorlar :|

Allahtan maliyeti yüksekmiş hocam onuda yedirirler yoksa b*k tan çok ne var :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

olm saten hazır yoğurtların tadı bi acaipleşti lan amk eskisi gibi değil hani çok tüketen biri değiliim dir süt ve süt ürünlerini ama abartmaya iice başladı lar yakında sağlıklı diye değil ucuz diye her bi sikimi kaktırılar bize :S

Living Death
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Sadece yoğurt değil tükettiğimiz bir çok yiyecek de neler var neler. Tereyağın bile aroması var, yap yağı at aromayı tereyağ olsun..

Süreci kısaltıp üretimi artırmak adına her bi şey kullanılıyor.. Konudan az biraz koparsak;

Açık satılan sütten alırsın kaynatırsın bozuk çıkar peki gidip dökermisin sütü hayır ondan peynir yaparsın, eskiler böyle yaparmış.Bizim buralar da domates temmuz sonu ağustos gibi olgunlaşmaya başlar, tipi bildiğimiz gibi değil rengi desen kırmızı değil ama tadı harika mis gibi de kokar..

Sonuç olarak 12 ay boyunca domates, salatalık tüketiyoruz..Peynir, zeytin, yoğurt, tavuk, et vs. Biraz vakit ayırıp düşünürsen zaman, maliyet ve çıkan sonuç. Hepsinden vazgeçip tüketmemek lazım, ona da mevcut yaşam koşulları uymaz.. tüketmeye devam.

boş
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:

warderpipi bunu yazdı:

tadı güzel olduktan sonra herşey yenir bana göre böcek filan farketmez :D sonuçta koskaca hayvanları kesip yiyoruz

Mitsyuki Ikeda insan dışkısından et üretmeyi başardı.

İnsan dışkısını özel bir işlemden geçirerek , zararlı bakteri ve mikroplardan arındıran Ikeda , Daha sonra özel bir sıvı, soya sosu, et sosları ve hamburger etine konulan baharatlar ekliyor, bir süre bekletildikten sonra eti hazır hale getiriyor.

Bu konu üzerinde 4 yıldır çalıştığını söyleyen profesör , normal ete göre, yüksek proteinli dışkı eti üretim maliyetinin 10 kat fazla olduğunuda ekliyor.
    Ayrıca Normal bir hamburger etinden daha yüksek protein değerine sahip olduğunu ileri süren Ikeda , 1 yıl içerisinde bu etin restoranlarda yerini alabileceğini söylüyor..

Tadı güzelmiş hacı öyle diyorlar :|

gerçek değildir abi ambalajda bildiğin shit burger yazıyor...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    Japon yine üşenmemiş yapmış,Mitsuyuki Ikeda kısaca paranızla b*k yiyin diyor :-)

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek
    Japon yine üşenmemiş yapmış,Mitsuyuki Ikeda kısaca paranızla b*k yiyin diyor :-)

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

Domuz yemekten bu kadar korkmayın bütün dünya çok güzel yiyor .Üstelik yurtdışında domuz eti pahalı dana eti çok ucuz

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

warderpipi bunu yazdı:

ya hacım bilmeden yazmayın şöyle şeyler :P,

kola da kullanılamaz. sen hiç pembe yada bordo kola gördün mü? renk uymaz bir kere..

bunu söyleme amacım dost sohbetlerinde biri çıkıp söyler yanlış bilgi olmasın diye yoksa kolada daha pis şeyler bile olabilir :D

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

cagilgurbuz bunu yazdı:

Domuz yemekten bu kadar korkmayın bütün dünya çok güzel yiyor .Üstelik yurtdışında domuz eti pahalı dana eti çok ucuz

nerede yaşadın hocam sen ? ben neden görmedim öyle bir durum.

tavuk göğsünün kilosu 10 tl civarıydı, domuz eti 8 tl, dana eti de 22 tl burası çek cumhriyeti. çevre ülkelerde de aşağı yukarı böyle bildiğim kadarıyla..

domuz eti kalitesiz ettir, genellikle fakir insanlar tüketir. Eti çok boldur, bol olan şey de ucuzdur. Zaten domuz etini savunan insanlar ucuz olduğu için savunuyor (herkes et yesin diye) sen de savunuyorsun ama 180 derece zıtlıkla :) 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cagilgurbuz
    cagilgurbuz's avatar
    Erkek

unbalanced bunu yazdı:

cagilgurbuz bunu yazdı:

nerede yaşadın hocam sen ? ben neden görmedim öyle bir durum.

tavuk göğsünün kilosu 10 tl civarıydı, domuz eti 8 tl, dana eti de 22 tl burası çek cumhriyeti. çevre ülkelerde de aşağı yukarı böyle bildiğim kadarıyla..

domuz eti kalitesiz ettir, genellikle fakir insanlar tüketir. Eti çok boldur, bol olan şey de ucuzdur. Zaten domuz etini savunan insanlar ucuz olduğu için savunuyor (herkes et yesin diye) sen de savunuyorsun ama 180 derece zıtlıkla :) 

avusturya hocam bildiğim kadari ile ingilterede de durum böyle . Gerçi yediğim et biraz özel yapılmıştı hayatımda yediğim en lezzetli eti orada yedim süperdi valla

The pain you feel today is the strength you feel tomorrow.
Toplam Hit: 3674 Toplam Mesaj: 32