Yöneticiler Siz Tahribata Ne Yaptınız??
-
hep bayan vardi,sadece pek yazmiyorlardi :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------bi kaç tane bayan var , onlarda tarzım deeL , bu siteye amacım da kıs içindi :|
Not : kendine güvenen muizk ve eglenceyi seven , dul ve olgun bayanlar tercihimdirr , boşta olan pm atsın :|
özellikle kumral bayanları beklerim :)
-----------------------------18 yaşındayım bekar ve karizmatiğim
rock metal tarz müzikler dinlerim
ahanda buda resmim :|

--------------------------------
olm bu senin foton mu gercekten , eger seninse kalsın a.qq , ajdar'ı bile geçtiN :| -
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------bi kaç tane bayan var , onlarda tarzım deeL , bu siteye amacım da kıs içindi :|
Not : kendine güvenen muizk ve eglenceyi seven , dul ve olgun bayanlar tercihimdirr , boşta olan pm atsın :|
-----------------------------o el işareti ne lan ben bi türlü anlayamadım ilk defa görüyorum :|
bayanlar bence bizlerin yüzünden katılmıyodu foruma küfür tartışma filan havada uçuşuodu şimdilerde peq bişi yok ondandır.
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------amacın kız içinse yol alabilirsin.
Tahribat senin (HAŞA)pez...kin mi ?
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------o el işareti ne lan ben bi türlü anlayamadım ilk defa görüyorum :|
bayanlar bence bizlerin yüzünden katılmıyodu foruma küfür tartışma filan havada uçuşuodu şimdilerde peq bişi yok ondandır.
-----------------------------o repci hareketi hoca sen anlamazsın :D ayrıca kaşları süpermiş, bu adam burdayken kızlar kimseye bakmaz :=)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------amacın kız içinse yol alabilirsin.
Tahribat senin (HAŞA)pez...kin mi ?
----------------------------------
olm biliyomusun senin latife anlayısın sıfırr + yada anlamak istemiyosunnn + anladın mı janemm :p -
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------
Recep Ivedikmi bu
-----------------------------
amcasının oğlu olabilir -
odeyus olum ben seni dün trolarla yollarken sarışındın ak :| naptılar sana böyle
-
o ne lan böyle :| aman allahım :( ben rap dinlemekten vazgeçtim :) bi hayalim vardi rapci olmaktı artık oda yok :Ptbt güzellesiyor.. ve dediğin gibi biraz daha su gereksiz tartısmaları azaltırsak çok güzel olucak ki zaten tbt'nin kendisi bir ayrıcalık ;)
-
odyyus :D düşenin dostu olmazmiş