Yöneticiler Siz Tahribata Ne Yaptınız??
-
oyle demeyın tahrıbatta dehset gelısme var. ne kadar muhabbetlere katılmasalarda bırakın baynları toplarımızda var... butun baynlar alınmasında petal veya grey cell bacılarımızdn cok gelsın muhabbetlere bayan gıbı degıl erkek gıbı dalıyorlar...
-
Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL sen erkek değil miydin hacım ya?
-----------------------------adasdasdas özge kız bak erkek gibi kız olduğunu anlamışlar :d
-----------------------------
benden daha feminen hatun mu var yahu hayret bişi:|gorenler gormeyenlere anlatsın sen anlatma atakan murat:|
dsgdfgdfgfd deadbodies murat ya siz neden degişmediniz hala dostoyevski gibi ruh analizinizi yapıyorum resmen cozemedim gitti değişin olsun bitsin.
-
petal erkektir hem de osmanlı erkeği :|
yeniçeriler gibi pos bıyıklarının olduğu da söylenmektedir :|
-
profil resmindeki sen misin yoksa ? daha feminen düşünemiyorum :D
tabi Milla Jovovich'i saymazsak.
-
PeTaL bunu yazdı:
-----------------------------Chaoser bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------PeTaL sen erkek değil miydin hacım ya?
-----------------------------adasdasdas özge kız bak erkek gibi kız olduğunu anlamışlar :d
-----------------------------
benden daha feminen hatun mu var yahu hayret bişi:|gorenler gormeyenlere anlatsın sen anlatma atakan murat:|
dsgdfgdfgfd deadbodies murat ya siz neden degişmediniz hala dostoyevski gibi ruh analizinizi yapıyorum resmen cozemedim gitti değişin olsun bitsin.
-----------------------------bak bak sen konuşma hiç vidyon elimde dişi genç çiçek sadasdasda
-
haydi pembe bir tahribat için el ele
(benim banlandığım konuda denyonun biri tahribat sex banneri yapmıştı onun resmi kimde var altına yapıştıralım tam gitsin ;)
-
SiyanojeN bunu yazdı:
-----------------------------haydi pembe bir tahribat için el ele
(benim banlandığım konuda denyonun biri tahribat sex banneri yapmıştı onun resmi kimde var altına yapıştıralım tam gitsin ;)
-----------------------------Burdaki bayanlar farklıdır sayıları arttıkca forumu bozmazlar facebook ve türevleri sitelere benzemez forum mrk etme: )
-
biz hep buralardayız :)
-
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------Burdaki bayanlar farklıdır sayıları arttıkca forumu bozmazlar facebook ve türevleri sitelere benzemez forum mrk etme: )
-----------------------------ben bayanlar kötü duruyor diye bi yorummu yaptımda haberimmi yok yoksa :| ?
-
PeDaL var bizde yetmez mi :D