Yöneticiler Siz Tahribata Ne Yaptınız??
-
eskiye göre küfürde azalmalar var :) ben yine sallıyom arada sırada da bazı müridler pm ile bayanlara asılıyo bilmiyom sanmayın bütün pmlerinizi okuyom ha ona göre :)
-
By_Gizemli bunu yazdı:
-----------------------------bi kaç tane bayan var , onlarda tarzım deeL , bu siteye amacım da kıs içindi :|
Not : kendine güvenen muizk ve eglenceyi seven , dul ve olgun bayanlar tercihimdirr , boşta olan pm atsın :|
özellikle kumral bayanları beklerim :)
-----------------------------yuh olm :D internetten nasıl bir ilişki bulabilirsin ki.
firex zuhahhaha :D koyalım tabi danteli.
pit10din olm çüş..İnternetten mi kız tavlayacağız.Daha ona umutlanacak kadar asosyal olmadık!!
Kızlar internetten sevgili değil normal arkadaşlık için newzumsuk@mynet.com konuşuruz öyle
zuhahaha :D:D::D::D::D:D
-
walla tahribat dolasıyla tanıdığım müridelerin hepsiyle msn'de gayet sansürsüz ve rahat bir şekilde küfürlü konuşabiliyoruz....aslında genel olarak bayanlara değilde biraz daha farklı bir bayan modeline hitap ediyoruz :) testesterol oranı diğer bayanlara göre biraz daha fazla olan bayanlar müride olabiliyor sanırım :)
-
şakayla karışık adresini de werdi zumsuk
buralar artık hep zumsuk'un dağılın laaa :P
-
bi kaç bayanın veya daha fazla bayanın sitede olması hoş.Muhabbet olayı farklı oluyo azından çıkan sözlere dikkat ediyosun yani bayanın geldiği yere gerçekten düzen geliyo.
Türk kadınını elbette tariqat'da da görmek isteriz =) -
pit10din bunu yazdı:
-----------------------------zumsuk açtığın 3 konu ve ilgi odağı olma felsefeni tuttum :P
kızlar şuan seni seyrediyo lan el salla :B
under amca cebitte annelere bile tanıtmıştı tbtyi :F anneler korkmayın asdasdada :F
-----------------------------haha evet ya. bi bayanın yanına oturmustu tahribatı anlatıyordu. bayan soruyo undera şimdi sizin sitede ne var. under cevaplıyo ne ararsan var. her konuda yardımcı oluruz ama sakın bilgisayarıma virüs gibi konular açma falan diyor. kadının kafa karıstı a.q girsem mi girmesem mi diye ne kadar dusunmustur bilgisayar başına oturunca bla bla bla
-

dantel racona ters hoca.
-
bi bu eksikti zaten :) arkadaşlık sitesine dönmesin sitede. öyle öpücük gönder filan :D
olmaz öyle şeyler yaw. düşünemiyorum bile.
-
Recep Ivedikmi bu
-
G-Turk bunu yazdı:
-----------------------------
Recep Ivedikmi bu
-----------------------------:)