Yönlendirme???
-
arkdaşlar ben bizim ev tel. ini benim cebe yönledirebilir miyim?????
-
evt yönlendirebilirsin.Hepsi burda yazıyor
http://www.ttvan.telekom.gov.tr/tkk.htm -
dershaneden mi kaçıcaksın :P ole bir uygulaması var telekomun da şimdi bi kodu var sonra yönlerdireceğin no yazıyosun ama şimdi kod aklıma gelmedi :(
-
bu ne hız:Dya çok saol ama şimdi bunu yaptıktan sonra evdekiler ev telefonundan birini arayabilirler mi?bide arayan kişi yönlerdirme olduğunu anlayabilir mi?
-
yok bea okuldan arayacaklar aramamaları lazımda ondan dolayı:)
-
Yönlendirmeli olduğunu anlayacaklarını sanmıyorum,çünkü cep telde böyle birşey görmedim,ama denemek gerek hoca,Bunu yap ve bak oluyor mu sonra iptal edersin.Bu arada bu ücretlidir bildiğim kadarıyla,faturada yönlendirme ücreti diye ek bir ücret gelebilir
-
eet araya bilirler
-
eet ucretlidir :P
-
hadi ya:( ya bizim telefona ulaşılmaması için neler yapabilirm başka????(bizimkiler analamadan)
-
kablosunu çek asKLFJKASLHFDKASHDFKASKDh h veya okula git deki taşınıyoruz :D tel yok bizim fln biz neler neler diyoz okula :D bi kere anneannemlerin telefonu verdim aradılar anneannem benı ıdare etceğine beni ne arıyosun annesini arasana diyerek yıkmıştı beni böyle duruma düşmemmek için salla ne gelirse aklına söle :DD:D:D:D:D::D:D
-
Yaramazlık yapmışsan bedelini çekmen gerek,bizde kaçış yolları aramıştık zamanında ama sonunda yine öğreneceklerini öğreniyorlar :)) Başka yolu git okulun sekreterini kaçır,sonra ordaki kayıtlı numarayı değiştir :D
Toplam Hit: 4539 Toplam Mesaj: 24