Yönlendirme???

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gundabaz
    Gundabaz's avatar
    Erkek
    eger hattında yonlendirme uygulaması faal ise *21*"yönlenecek tel nosu"# yapıp darbeli ton sesini duyunca kapatıyorsun böylece yönlenmiş oluyor.iptali için de #21# yapıp tekrar darbeli tonu duyunca kapatman gerekiyor.Bu arada yönlendirmeyi yaptıktan sonra evdeki tayfa telefon açmak için ahizeyi kaldırdığında normalin biraz dışında kesik kesik meşgul sesini andıran bir çevir sesi duyuarlar bundan uyanabilirler haberin olsun.

Dokunmayın yetime Parmak sokar Sütüne !!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nakamura2
    nakamura2's avatar
    Erkek
    abi galiba sen biliosun bu işi peki o sesten anlamazlarsa??faturada fln yazmar mı yönlerdirme cart curt?

Memento Mori...Blossom Geri Döndün:C Mitozla çoğalan milletleri sevmiyorum:|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    hacı faturada yazmaz yönlendirme diye,yazsada pek çakan olmaz arkadaşın dediği gibi yap yönlendir(tekrar yazayım *21*0532xxxxxxx# iptal etmek içinse #21# tabi telefon yönlendirilmişken ailenden biri ewe gelir de telefonu açar bir yeri aramak isterse farklı bir ses tonu duyar ve şüphelenebilir)
    fiyat konusuna gelince sizin evi arayana aradığı yerle kendisi arasındaki mesafe kadar girer(şehir içiyse şehir içi),sizede ewden cep telefonunu aramış gibi girer yani faturada cep telefonu aranmış görünür...tabii arayan yönlendirildiğini anlamaz tabii bi de yönlendirdiğin cep kapalıysa "aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor..."der arayanında kafa karışır ewi mi aradım cebi mi diye...sana kolay gelsin.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
Toplam Hit: 4537 Toplam Mesaj: 24