Yönlendirme???
-
telefonun kablosunu kanepenin altında ez. kabloyu cıkarırsan veya koparırsan senden şüphelenirler
-
ver benım telefonumu hocana beni arasın :D
-
en iisi paşa paşa b*ku yiym:)bir gün gelecek buna bi çare bulcam biz çektik eller çekmesin:(
-
Hoja ben genelde Fişini çekiyorumm... bizim arkadaş aklını ziktiğim aceleyle eve gidip teli açık bırakmış, bi süre sonra daaatat dıtttt diye ses çıkınca ennesi tam yerine oturtmuş ahizeyi... ve o anda tel çalmış... ondan sonrası çoğumuzun başına gelenler...
walla hoca şimdilik en iyi yöntem ya fiş çekmek yada yönlendirmek... becerebiliyosan malum olabilecek zamanda aileni evin dışına çıkarmak...
BU arada başımdan bi olay geçti onu anlatayımm.. geçen cumartesi ailem il dışına çıktı... tabii olarak ben dersaneye gitmedim evde parti verdim.... ehehehhe.. wel hasıl kelam... akşam üstü tel çaldı... konuşmayı aktarıyorumm...reel ismimi vermeden...
Sekreter: iyi akşamlar
Noel Baba: iyi akşamlar..
Sekreter: ( noel_babanın ) Velisi ile görüşecektim...
Noel_baba: Ben Noel_baba... Ailem evde yok, il dışındalar...
Sekreter: peki, Noel baba bugün dersaneye gelmemişsinizz.. Bilginiz olsun...
Noel baba: ewet zaten gelmeyen ben olduğum için bilgim var...
Sekreter: Siz NoEL baba mısınız...
NoEL_Baba: Ewet :s
Sekreter:Aileden kimse var mı...
NoEL_baba: hayır kimse yok, il dışındalar...:@
Sekreter:Peki o zaman geldiklerinde iletirsinizzz... bugün dersaneye gelmediğinizi...
NoEL_baba: peki, hiç şüpheniz olmasın... İyi akşamlar :s
Sekreter: bi sn NoEL_baba...
Noel_baba: ewet, buyrun...
Sekreter: son denemelerin de hiç birisine girmemişinizz... lütfen bunu da velinize iletin...
NoeL_Baba: Telefonu kapatır ve ha szekter bee.. ve eksik zeka sekretere küfretmeye koyulur....
Sekreter: büyük ihtimal hattan düştüğünü ve zaten söyleyeceklerini söylediğini...zanneder..:s
dişi manyak gerçekten çekilecek bişi deil, tam gerizekalı... vücudu sayesinde sekreter olduğundan adımdan daha eminim mina kyimm... SaYGıLaR mina kyimm...
-
:)işalaah bende yetişririm:)
-
okulun sekreteri kesin ve kesin msn e takılıyordur al msn adresini sekretelr konuşmaya başla sonra sekretere bi trojan geçir sonra pc de ne var ne yok senin eline geçer veya okulun bilgisayarı çok güvenli değildir pc ye sızman kolay olur gir karının yani sekreterin pc sine sonra değiştir bilgileri :D
-
okulun sekreteri yok işin gerçeği:D müdür yardımcısı bakıo herif msn flm bilmez:D eğer müslüm bu yazıyı okuyosan seni ................................:d okumuyosanda ............................................................:P
-
a.k dersaneye gittiğimde biraz kaçamak yapmıstım..
nerden bilim evi arıcak a.k larım..
eve bit gittim pederin suratı 2 karıs..
dedim yarra yedik bişi oldu..
Pder bey: dedi sen nerdeydin bu gün..
ben:dedim dersanede..
peder bey: ii dedi neden geç kaldın..
ben: dedim etüte girdim..
peder bey: siktirlan ordan b.köy sahilindemi girdin etüte a.k ( kayalıkların azı olsada konussa kızlarla geziyorduk :)
dedi yarın gelecem dersaneye gösterecem sana etütü..
ertasü gün peder benle beraber dersaneye geldi..a.k müdürde arkadası..
ben derse girdim tenefüste yanıma geldi..dedi senin gireceğin ÖSS nin ta a.k bu denemeler bu devamsızlıklar ney..siktim belanı akşama..
Aha dedim yarra yedik aksama..moral sıfır benim peder gitti..kara kara düşündüm dedim ne yapsam da kurtulsam..
aksama eve gittim dedim böyle böyle olaylar bi,daha olmucak.. dedi kalıbını s... ben tabiki o anda halıdaki desenleri inceliyorum kafam önümde bişi diyemiyoruz gitti yattı sonra ben pesinden uzun bir OHHHHHHHHH beee yırttık..Ondan sonra ne kızı a.k paso ders :)
-
abi haribiden ev nosuna bi ulaşamasalar ne güzel olur ya her bi boku yerim okulda:D
-
wallaha zamaninda ben amca oglunun numarasini vermistim o idare ediyordu hatta birkeresinde velimi cagirmisalrdi onu yolladim zuhaa amca oglu cocuk evde hepdercalisiyor nasil derste boyle olur filan sallamisti hep bende dinliyorum disardan yarilmistim :d
Toplam Hit: 4393 Toplam Mesaj: 24