Yorgunluk & Uykusuzluk
-
Bir gün 4 saat uyuyup, diğer gün 7 saat uyuma. Her gün 4 saat uyu. Alışırsın bi zaman sonra.
-
4 saatle yetinmeye mi alışırım, az uyumanın yorgunluğuna mı?
sizin alışmanız ne kadar sürdü_?
-
vitamini doktor tavsiyesiyle alicaksin herkesin vitamin eksigi farkli. lise sonda ya 1 yil boyle olu gibi yasayarak kasip duzgun bi yeri kazanicaksin ya da hobilerine zaman ayirip, uykunu tam alip omur boyu pisman olucaksin. malesef sistem boyle.
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------evt güzel soru
-
hocam bir bardak kolaya bir adet marketlerde satılan gripinlerden at karıştır iç uyku fallan kalmaz :)
-
bir gün dinlen. hastayım de gitme. bişi yap. dinlen. kendine gel.
-
blood_rhyme bunu yazdı:
hocam bir bardak kolaya bir adet marketlerde satılan gripinlerden at karıştır iç uyku fallan kalmaz :)
-----------------------------Onu hiç denemedim ama hacı :D şey şey Cola ile Nescafe 3'ü Bir Arada karıştır 3 gün uyumaz discolardan çıkmazsın :D
Demin biriyle görüştüm bu bayandı kadını görmelisiniz yaa yorgunluktan düşücek :D O şekill gözler kayıyordu nargile dumanı üfedikçe :D yorgunluk ve o an gelen aşırı uyku çok kötü .. -
Daniel-Koo bunu yazdı:
blood_rhyme bunu yazdı:
-----------------------------Onu hiç denemedim ama hacı :D şey şey Cola ile Nescafe 3'ü Bir Arada karıştır 3 gün uyumaz discolardan çıkmazsın :D
Demin biriyle görüştüm bu bayandı kadını görmelisiniz yaa yorgunluktan düşücek :D O şekill gözler kayıyordu nargile dumanı üfedikçe :D yorgunluk ve o an gelen aşırı uyku çok kötü ..
-----------------------------kola kahve 1 gün işe yarıyo gripin kola adamına göre 1 haftaya kadar durmak yok yola devam :)
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------geçen dönem günde ortalama 3-4 saat uyudum o bana yetiyodu alışman 2 3 hafta alır.. bünyene bağlı tabikide yinede.. az ama öz uyucaksın.. o uyku yeticek yani sana anlıyacağın
-
2 sene once sinav doneminde ben de uyumayayim diye arkadaslardan duydugum kola, neskafe, redbull karismini yaptim, ictim. Yarim saat daha ders calistim, baktim olacak gibi degil, gittim uyudum. Bir de guetalama icecegi mi, gumatala icecegi mi mavi bir sey onerdiler, onu da denedim, o da fayda etmedi.