folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yorgunluk & Uykusuzluk

Yorgunluk & Uykusuzluk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek
    vücudun dengesi icin vitamin hapı al (bitkisel olanını tercih et) kullandığım bir tane var ama senin içebileceğini sanmıyorum.daha cok pasif bir yorgunlugun var.sonra israf etmekten mideni eline alırsın.vücuttaki çeşitlı kasıntılar ağrılar için ise git bi novaljin vurdur kendine gelirsin.8aydır günlük 2-3 saatlik uykuyla full tempo çalışıyorum.pasif olursan yorgunlugunu daha çok hissedersin.kendini düzenli bir tempoya alıştır.sonra evde durmak istemezsin.uyku yormaya başlar seni.

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

cafergot 1 tablette 100 mg olması lazım 6 saatte bır 2 yada 3 tane alırsan

tablet basına 2 fıncan kahve gıbı kafeın oranı var abartırsan kusturur

fiyatıda 3.42

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

cafergot 1 tablette 100 mg olması lazım 6 saatte bır 2 yada 3 tane alırsan

tablet basına 2 fıncan kahve gıbı kafeın oranı var abartırsan kusturur

fiyatıda 3.42

-----------------------------
    bende not ettim bi ara deniyim... ismi enteresanmış cafer-göt der gibi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

ne gerek var bu tür enteresanlıklara , halisülasyonlar görüp elin ayağın titrerken beynine oksijen gitmezken yapacağın işin mk ztn,  hayır mı gelir sanıyon böyle çok çalışmaktan ya da çalıştığını sanmaktan. hiç uygulamayı başaramasam da başarının anahtarını akli selim kişiler düzenli ve sürekli çalışmakta görüyorlar yani uyku zamanı uyucan yemek zamanı yiycen ama işe gelince yorulana kadar çalışcan sonra tekrar dinlenicen, azimle sıçan taşı deler hesabı hergün ama yıllarca hergün birşeyi yaparsan kapasiten ne olursa olsun muvaffak olman kaçınılmaz . çevrene baktığında çok zeki çok yetenekli insanlardan ziyade düzenli yaşayan düzenli çalışan sakin insanların daha çok kazandığını daha başarılı olduğnu görürsün. 

vitaminlerle fln ayakta durup gündüz vakti beyni muhallebiye dönmüş zekanın ben mk , olmaz olsun daha iyi

herşeyin bir şeyi vardır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    phoneix
    phoneix's avatar
    Erkek

yaşam şeklini değiştir.Ucuz umutlarla bedenini heba etme.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

elinden geleni yaptıktan sonra ayaktan geleni yapmalı ve uzatıp ayaklarını uyumalısın..:)) nereye kadar böyle gidiceksin valla sağlığın bozulur kaş yapıyım derken göz çıkartırsın Allah korusun..sağlıklı beslen hiç değilse..

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
Toplam Hit: 3040 Toplam Mesaj: 27