Yosunlu Su İçmek Zararlı Mıdır?
-
Arkadaşlar beykoz Karlıtepeden sürekli haftada 8x5 litre su alıyorum başkada su içmiyorum yaklaşık 1 sene oldu. Bugün ilk defa farkettim her zaman koyduğum sürahinin dibi çok az da olsa yeşil parçacıklar olmuş yüzüyordu ve su koyduğum bardakta da vardı büyük ihtimalle yosun dedim. Sürahiyi çok uzun süredir yıkamıyordum hemen yıkadım. Suyun tadı hazır sulardan ve arıtmadan güzel. Bi de ben dağın en üst noktasından alıyorum makina var yaklaşık 20 litresi 1 tl aşağıda bedavaya var onların tadını beğenmedim. Ama ilk defa oldu. Dedim beykozun havası zaten adamı yosunlaştırıyor bi de sürahi ve bidonlar ciddi bir temizlik görmedi 1 haftadır filan. Ayrıca hazır sularda yosun olmasın diye bir sürü kanserojen var diyorlar. Sizce ne yapmalıyım?
Teşekkürler
-
Hazır sularda yosun olmamasi ile kanser yapan kimyasalların bir alakası olduğunu sanmıyorum hocam.
Senin sürahin hazır paketlerin aksine sürekli hava alıyor, canlı üremesine müsait bir ortam.
Suyu taze alıp tuket, fazla tutma ne şişede ne sürahide.
-
-
Olmaz bışe elın çekık gözlüsü çığ balığa sarıyor onu, sermayedır şıfadır seks güjünüde arttırıyodur mutlaka asyalılara göre her garıB şey sıke ıyı gelır!
-
-
Allah razı olsun hepinizden valla kafayı yicektim haftalık su masrafı filan düşünüyordum. İçimde darlanma olduydu. Valla çok iyi oldu sözleriniz.
Zaten bidonlarda sıkıntı yok onlar hep gölgede sürahi bardak pencere yanında. Eyvallah
Çok teşekkür ederim hepinize
-
-
-
-
-