folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yosunlu Su İçmek Zararlı Mıdır?

Yosunlu Su İçmek Zararlı Mıdır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    end bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı

test yaptırmadan olumlu veya olumsuz diyemezsin, sen su aldığın kabı bir kaç kez kullandıktan sonra çamaşır sulu temizleme suyu ile çalkalayıp durulamıyorsan zaten pis bir insansındır şu ana kadar bir şey olmamışsa bünyen de alışmıştır bir şey olmaz. 

Aman abi camasir suyunu gida sakladigin kaplarda bardaklarda kullanayim deme.

Oyle iki uc durulamayla cikmaz o camasir suyu kaptan. Mide kanseri edersin kendini yoktan yere.

hocam su içeceğin şey zaten normal plastik değildir, plastikten su içilmez, çözünemez plastiklerden veya camdan içilir su, çamaşır suyunu bir iki damla koyar sıcak suyla güzelce çalkalarsın, bu içerideki mikro organizmaları öldürür, bakteri varsa onları da öldürür, sonra güzelce çalkalaya çalkalaya durularsın, hiç de bir zararı olmaz. çamaşır suyunu hâla su dezenfektasyonunda kullanan ülkeler var o öyle korktuğun gibi bir şey değil. çamaşır suyundan korkacağına kullandığın çözünebilir plastiklerden korkacaksın, o mavi damacanaların çoğu çözünmez plastik dense de aldanma çözünüyor, suyun konulacağı kap paslanmaz çelik depodur veya cam damacanadır, başka bir şeye su koyulmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    yustang bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Su bardağı, çay bardağı gibi cam gereçleri arada bir leğene doldurup üstlerine bir bardak çamaşır suyu döküp geriye kalan kısmına ise bulaşık sabunlu su doldurarak yarım saat bekletmek lazım.

Özellikle çay bardaklarındaki iğrenç sarılık gidiyor.

O zaman kahvelerde karton bardak en iyisi

aynen hocam, kahvelerde temizlik olayı imkansız, adam sudan zarar eder. bulaşık makinesi kullanan nadir yerler var onlardan endişe etmek yersiz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

eskiden rahmetli babaannem hep testiden su icerdi o aklıma geldi eskiler yapiyorsa vardır bi bildiği

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo
    yustang bunu yazdı
    C10H15N bunu yazdı

Bakteri oluşmuştur. Hidrojen perioksit ile sterile et

Evdeki hangi araç oluyor ben bulaşık deterjanı yaptım

https://urun.n11.com/medikal-malzemeler/hidrojen-peroksit-cozeltisi-50-hydrogen-peroxide-solution-1l-P507907335

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

Ne güzel dertleriniz var aq... çok özeniyorum şerefsizim

Cigu bigule :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Yemın edıyorum bende, özlemdaşım ya.

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yustang
    yustang's avatar
    Erkek
    DrKeworks bunu yazdı

Aga sağlık ya böyle bir dert herkeste olmalı bence😅

HAYATTAKİ PÜRÜZLERİ EKSİK OLAN KISIMLARINI TAMAMLAMAK İÇİN KULLAN. O ZAMAN HAYAT DAHA KULLANIŞLI VE GENİŞ OLUR.
Toplam Hit: 2929 Toplam Mesaj: 28
yosun su damacana