folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ytong Ve Ponza Taşı Aynı Mı?

Ytong Ve Ponza Taşı Aynı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

vay be hergün yeni bir şey öğreniyoruz. bende aynı madde sanıyordum. 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

bims den topuk taşı olmaz yalnız :D daha küçük gözenekli doğal ponza taşı bulman lazım. ytong dan da olmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ytongdan olmaz hocam çünkü ytong'u eline aldığında bile tozlanıyor çok kırılgan ytong

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

öncelikle ytong dediğin marka gaz beton ki arkadaşlar nasıl yapıldığını açıklamış. Bununla birlikte boyama yapabilirsiniz ancak dip kısım beyaz olarak kalmaya devam eder. Üretim aşamasında çimentonun renklenmesi gerek.

Pomza taşı halk arasında biriket olarak bilinen malzemenin ham maddesidir. Halk sağlığı açısından herhangi bir sakıncası yoktur ki diş hekimleri diş beyazlatmada macuna karıştırıp temizlik yapıyor :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

cevaplar icin teşekkür  ederim. Ayni degilmiş

anladigim kadariyla sagliga zararlida degil.benim icin bu bilgi daha önemliydi.

denemeyi düşünüyorum.  kesecek ekipmanim herseyim var. havalar az ısınsın. şekillendirip  kaynayan boyalı suda kaynatip kendim test edeceğim

eğer bir süre sorunsuz kullaniliyorsa isimi görür.:)

yaptigimin resmini atayim 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

yeşil olan hazır alınan görüldügü üzere parcalandi gitti. digerini de o iste ytong dan kestigim :)

pek bir fark görmüyorum :)  yesil olana tirnagimla bastirinca ufalaniyor. . 

yapınca sizlerle paylasirim. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

yeşil olan hazır alınan görüldügü üzere parcalandi gitti. digerini de o iste ytong dan kestigim :)

pek bir fark görmüyorum :)  yesil olana tirnagimla bastirinca ufalaniyor. . 

yapıp saticak misin? yoksa timsah gibi deri mi döküyosun kendin mi kullanicaksın?

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yapıp saticak misin? yoksa timsah gibi deri mi döküyosun kendin mi kullanicaksın?

yapip hediye edicem.

lif yapiyorum. yanina sabun ve bundan koyup böyle bir banyo seti gibi bir paket yapicam. 

ben kullaniyorum.  timsahla alakasi yok :) bakim sonucta

kesesiz banyo yapmam mesela.  kese kullanmayan insanlar varmis. cok sasirdim. pislikten yüzleri görünmüyordur  gibi geliyor.

hatta kabak lifini övüyorlar. ondanda alicam. 

biz türkler , hamami banyosuyla ünlü bir milletiz. Hakkini vermek lazım :)  

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yapip hediye edicem.

lif yapiyorum. yanina sabun ve bundan koyup böyle bir banyo seti gibi bir paket yapicam. 

kesesiz banyo yapmam mesela.  kese kullanmayan insanlar varmis. cok sasirdim. pislikten yüzleri görünmüyordur  gibi geliyor.

sabunu kendin yapsana reiz. ben veririm tarifini sana. kendi yapıp sattığım bir dünya sabun var:) zeytinyağlı sıcak proses sabun kostikli, zeytinyağlı soğuk proses sabun kostikli, bol köpüren laurik asitli kostikli zeytinyağlı sabun, sütlü laurik asitli zeytinyağlı aloeveralı cilt sabunu (dove gibi), el yıkamak için kısmi hayvan yağı gerisi zeytinyağı kostik sert sabun vs vs... kahveli sabun bile yaptım sabun olayında nirvana bir insanım. cilt törpülemek için deniz süngeri kullanılabilir, dalgıçlara sormak lazım nereden bulduklarını...

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yapip hediye edicem.

Abla kabak lifi çok iyi üretimi de kolay, balkon felan varsa büyük saksılarda olur belki denemek lazım.

ayrıca yıllaaaaar önce(takribi 15) bi arkadayın akrabası ytong alıp kesip topuk taşı olarak satıyordu, muhtemelen oluyordur

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
Toplam Hit: 3636 Toplam Mesaj: 24
topuk ytong ponza gaz beton briket banyo nasır