Ytong Ve Ponza Taşı Aynı Mı?
-
erebos bunu yazdıfuturist bunu yazdıRETRET bunu yazdıfuturist bunu yazdı
yapınca sizlerle paylasirim.
yapıp saticak misin? yoksa timsah gibi deri mi döküyosun kendin mi kullanicaksın?
yapip hediye edicem.
lif yapiyorum. yanina sabun ve bundan koyup böyle bir banyo seti gibi bir paket yapicam.
ben kullaniyorum. timsahla alakasi yok :) bakim sonucta
kesesiz banyo yapmam mesela. kese kullanmayan insanlar varmis. cok sasirdim. pislikten yüzleri görünmüyordur gibi geliyor.
hatta kabak lifini övüyorlar. ondanda alicam.
biz türkler , hamami banyosuyla ünlü bir milletiz. Hakkini vermek lazım :)
Abla kabak lifi çok iyi üretimi de kolay, balkon felan varsa büyük saksılarda olur belki denemek lazım.
ayrıca yıllaaaaar önce(takribi 15) bi arkadayın akrabası ytong alıp kesip topuk taşı olarak satıyordu, muhtemelen oluyordur
basura iyi geliyor yalanıyla insanların kıçına haşlanmış soğan bağlatıp gezdirdiğim oldu, bu da öyle bir şey mi yoksa cidden ytongu topuk taşı olarak satmış mı? zira ytong toz bırakır ciddi şekilde hemde...
-
RETRET bunu yazdıfuturist bunu yazdıRETRET bunu yazdıfuturist bunu yazdı
yapıp saticak misin? yoksa timsah gibi deri mi döküyosun kendin mi kullanicaksın?
yapip hediye edicem.
lif yapiyorum. yanina sabun ve bundan koyup böyle bir banyo seti gibi bir paket yapicam.
kesesiz banyo yapmam mesela. kese kullanmayan insanlar varmis. cok sasirdim. pislikten yüzleri görünmüyordur gibi geliyor.
sabunu kendin yapsana reiz. ben veririm tarifini sana. kendi yapıp sattığım bir dünya sabun var:) zeytinyağlı sıcak proses sabun kostikli, zeytinyağlı soğuk proses sabun kostikli, bol köpüren laurik asitli kostikli zeytinyağlı sabun, sütlü laurik asitli zeytinyağlı aloeveralı cilt sabunu (dove gibi), el yıkamak için kısmi hayvan yağı gerisi zeytinyağı kostik sert sabun vs vs... kahveli sabun bile yaptım sabun olayında nirvana bir insanım. cilt törpülemek için deniz süngeri kullanılabilir, dalgıçlara sormak lazım nereden bulduklarını...
sen bilincli bir abiye benziyorsun :) tabiki ver tarifini..
sabunu sabun bazi ile denedim hayret olmadi.eritip kaliba koydugum halde tutmadi.
senin dedigini arastirmistin. onun bir ölçüsü var. icine cok zararli birsey katılıyordu. bahcede gozluk ve agxi kapali yapacaksin. cok dikkat ve ustalik istiyor.
1 gram sasarsa kimyasal cilde zarar veriyormus. o yüzden korktum. yapmadim. basit zararsiz birseyse hemen yapayim.
-
erebos bunu yazdıfuturist bunu yazdıRETRET bunu yazdıfuturist bunu yazdı
yapip hediye edicem.
Abla kabak lifi çok iyi üretimi de kolay, balkon felan varsa büyük saksılarda olur belki denemek lazım.
ayrıca yıllaaaaar önce(takribi 15) bi arkadayın akrabası ytong alıp kesip topuk taşı olarak satıyordu, muhtemelen oluyordur
o kabak evde oluyor mu. . hemen odaya bir saksi deneyim :) bir belgeselde görmüstüm bahceden topluyordu kadin. agac gibi birseydi sanirim. misir gibi buyuk bir bitki degil mi
algida seçicilik olustu bende
yeni bir binaya gidip geliyorum.
binanin önüne kocaman bir ytong yigmislar
gecen buradan arkadas yazmisti kimdi unuttum. ytong ince gözeneksiz olur yazmisti merak ettim gittim ambalajı actim. hakikaten ince gözeneksiz ?
ama benim asagidakiler iri gözenekli
demekki bunlarin cesidi var
ve buldum varmis :)
* silmisim.bulursam atarım
futurist tarafından 18/Şub/25 06:28 tarihinde düzenlenmiştir