folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Ytong Ve Ponza Taşı Aynı Mı?

Ytong Ve Ponza Taşı Aynı Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yapınca sizlerle paylasirim. 

yapıp saticak misin? yoksa timsah gibi deri mi döküyosun kendin mi kullanicaksın?

yapip hediye edicem.

lif yapiyorum. yanina sabun ve bundan koyup böyle bir banyo seti gibi bir paket yapicam. 

ben kullaniyorum.  timsahla alakasi yok :) bakim sonucta

kesesiz banyo yapmam mesela.  kese kullanmayan insanlar varmis. cok sasirdim. pislikten yüzleri görünmüyordur  gibi geliyor.

hatta kabak lifini övüyorlar. ondanda alicam. 

biz türkler , hamami banyosuyla ünlü bir milletiz. Hakkini vermek lazım :)  

Abla kabak lifi çok iyi üretimi de kolay, balkon felan varsa büyük saksılarda olur belki denemek lazım.

ayrıca yıllaaaaar önce(takribi 15) bi arkadayın akrabası ytong alıp kesip topuk taşı olarak satıyordu, muhtemelen oluyordur

basura iyi geliyor yalanıyla insanların kıçına haşlanmış soğan bağlatıp gezdirdiğim oldu, bu da öyle bir şey mi yoksa cidden ytongu topuk taşı olarak satmış mı? zira ytong toz bırakır ciddi şekilde hemde...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yapıp saticak misin? yoksa timsah gibi deri mi döküyosun kendin mi kullanicaksın?

yapip hediye edicem.

lif yapiyorum. yanina sabun ve bundan koyup böyle bir banyo seti gibi bir paket yapicam. 

kesesiz banyo yapmam mesela.  kese kullanmayan insanlar varmis. cok sasirdim. pislikten yüzleri görünmüyordur  gibi geliyor.

sabunu kendin yapsana reiz. ben veririm tarifini sana. kendi yapıp sattığım bir dünya sabun var:) zeytinyağlı sıcak proses sabun kostikli, zeytinyağlı soğuk proses sabun kostikli, bol köpüren laurik asitli kostikli zeytinyağlı sabun, sütlü laurik asitli zeytinyağlı aloeveralı cilt sabunu (dove gibi), el yıkamak için kısmi hayvan yağı gerisi zeytinyağı kostik sert sabun vs vs... kahveli sabun bile yaptım sabun olayında nirvana bir insanım. cilt törpülemek için deniz süngeri kullanılabilir, dalgıçlara sormak lazım nereden bulduklarını...

sen bilincli bir abiye benziyorsun :) tabiki ver tarifini..

sabunu sabun bazi ile denedim hayret olmadi.eritip kaliba koydugum halde  tutmadi. 

senin dedigini arastirmistin.  onun bir ölçüsü var. icine cok zararli birsey katılıyordu. bahcede gozluk ve agxi kapali yapacaksin. cok dikkat ve ustalik istiyor.

1 gram sasarsa kimyasal cilde zarar veriyormus. o yüzden korktum. yapmadim.  basit zararsiz birseyse hemen yapayim. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    erebos bunu yazdı
    futurist bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

yapip hediye edicem.

Abla kabak lifi çok iyi üretimi de kolay, balkon felan varsa büyük saksılarda olur belki denemek lazım.

ayrıca yıllaaaaar önce(takribi 15) bi arkadayın akrabası ytong alıp kesip topuk taşı olarak satıyordu, muhtemelen oluyordur

o kabak evde oluyor mu. . hemen odaya bir saksi deneyim :)  bir belgeselde görmüstüm bahceden topluyordu kadin. agac gibi birseydi sanirim. misir gibi buyuk bir bitki degil mi

algida seçicilik olustu bende

yeni bir binaya gidip geliyorum.

binanin önüne kocaman bir ytong yigmislar

gecen buradan arkadas yazmisti kimdi unuttum. ytong ince gözeneksiz olur yazmisti merak ettim gittim ambalajı actim. hakikaten ince gözeneksiz ? 

ama benim asagidakiler iri gözenekli

demekki bunlarin cesidi var

ve buldum varmis :)

* silmisim.bulursam atarım 

futurist tarafından 18/Şub/25 06:28 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
Toplam Hit: 3643 Toplam Mesaj: 24
topuk ytong ponza gaz beton briket banyo nasır