Yuhh Artık Ya...
-
Ben tv izlemem:) en son belkı 2-3 ay once ızlemısımdır :)
-
OnLarın Gözü RenytingLerde a.q
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
444 1 178 arayın şikayetinizi bildrin rtük ün telefon numarası ebn çok şikayet ediyorum sakın sallamıyorlar felan demeyin harbi adamlar inceliyor ben o caneri bilmeme neyi tülüni felan şikayet etmiştim tabi cok kişi şikayet etmesi gerekiyorki bişeyt yapsınlar...
-----------------------------arkadaşlar hadi sikelim ebelerini. arayalım Rtük'ü. var mısınız ey Tahribat ?
-
aramaktan çekinenler
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx
buradan da sikayet bildirebilir..
-
Ben e-posta atmak için kanald'nin sitesine girdim, bize yazın diye bir yer vardı. Döktürdüm şerefsizim. RTÜK'e de ulaşmak lazım haklısınız. Midem bulanıyor bu magazinden ya...
-
ben hiç şaşırmadım... tv yi sadece yemek yerken izlerim sabah bende yemek yemeğe kalktım dedim bugün bayram TÜRKİYE için önemli bi gün baaklım TV de adam gibi bişi vardır inş. dedim açtım tv yi geziniom pat kanal D bi baktım şenay düdek konuşuo önce yok dedim yaa bole saçmalık yapmazlar reklam felandır a q kapadım 10 dk sonra açtım bi baktım aynı yerden dewam bi küfür basmışımmm offfff abi bu ülkede bunlar nasıl para kazanıo sanıosunuz popçuların ve mankenlerin %90 ' ı açıcak bi tarafını gidicek saçma salak ona buna bok atıcak sonra kalkıcak saygı dicek biri gidicek evli erkeklerle beraber olucak iğrençlik rezillik diz boyu adamda biraz mide olur.NOT : Yazıklar olsun daha ne diyeyim millet açlıktan kıvranıo bu şerefzlerin yaptığına bak...
-
Yerden uzaya kadar haklısın kardeşim tebrik ediyorum çok iyi bi konuya deginmişsin teşekürler....
-
ben bi ara antimagazin.com die bisi açmayi dusunuodum sonra harciyacagim zamana yazik dedim rtük rulezz
-
ben saten bılıodum bu dsensızlerın densız olduunu ataturkcu gorunup bole adılık yapıolasr prıncın ıcındekı beyaz tas bunlar
-
bunun için 23 nisanı beklemeye gerek var mıydı bir de onu düşünün.bebelere çocuk programı koyulsa çok mu umurlarında olacak sanki hepsi bilgisayar başında ya da dışarıda.önemli olan akşam yayınlanan dizileri kaşldırıp cumhuriyet belgeselleri veya o konuda tartışma prtogramı koymaktır.
Toplam Hit: 4929 Toplam Mesaj: 34