folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yuhh Artık Ya...

Yuhh Artık Ya...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek
    izlemeyin olsun bitsin tüm tvlerimizi pencereden aşşa atmaylıyız veya yayın binalarını molotoflamalıyız ama milyonlarca kişi olmalı burada laf saltasından başka birşey yapmıyoruz

bassinyourface
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    dünyanın neresinde vardır ülkesinin alehine calısan bir medya? satılmıs soysuzlar. bu ulkede mevcut medya anlayısı kokunden kazınmadıgı surece hicbir ise kalkısılmamalıdır cunku en buyuk guc medyadır. onu elinde bulundurursan amacına arac edersen hedefledigin seye ulasırsın aksi taktirde amacın icin ne kadar cabalarsan cabala amacına ters sekilde işleyen bir medya varsa ne yaparsan yap kazanamazsın

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

Nası yani la şimdi sen kim ..kimi ...nerde ...nasıl ...kimle ..ne sebeble şey etmiş meraq etmiyon mu yani :D

Petek DİNÇÖZ'ün çocukluğundaki obezite halini ve fatih Ürkek'in çocukluk anılarını ..YIlmaz MOrgül'ün korkunç çocukluğunu meraq etmiyon mu ..bıraq a.q ..bunlar bizim iç meselelerimiz :) ..Bunlar bizim kanayan yaramız ..23 Nisan'da ne oluyo ..ne bayramı oluyo ..bayram olmasına sebeb ne ki!? :) :P

Alayının Amk'

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
Toplam Hit: 4928 Toplam Mesaj: 34