folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yuhh Artık Ya...

Yuhh Artık Ya...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaL
    ZaL's avatar
    Erkek
    kanal d mi ? Öyle bir kanal mı var ? Yeni mi açıldı ?

2 kelime yanyana gelirde güzel olmaz mı? Sen bunu göremiyorsan,ben sana gösterememki.Tıpkı şuan şurada yazılanlar gibi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mipodrall Çok güzel bir konuya değinmişsin Geçende Cumhuriyet Tarihinin en Büyük mitingini Yayınlıyan 2kanal vardı  Sky ve Kanal Türk...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    bırakın ya satılmış kanalları.kanal bile değil onlar. show tv,kanald,atv  yani "görünüşte" 3büyüklerin hepsi de satılmış ve kalitesiz...

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    octopus bunu yazdı:
    -----------------------------

ben aynı şeyleri soyleyecektim erken davrandın :D

diziler eğlence prg koymuslar ayıp ve bu vatana millete ayıptır bizede düsen görev izleyip reytingini ARTIRMAMAK...

korkma biz izleyince artmıyo bazı ailelere bi alet takıolar ona göre belirliyolar bu arada kanald nin fox tan farkı yok anlamışsınızdır 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Ben tv seyretmeyi bırakalı 2 yl oldu, demek saçmalıklar dahada beter artmış. :)

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

PIROMANTANRI bunu yazdı:
    bırakın ya satılmış kanalları.kanal bile değil onlar. show tv,kanald,atv yani "görünüşte" 3büyüklerin hepsi de satılmış ve kalitesiz...

HA ŞUNU BİLEYDİK BUNLAR SATILMIŞ MİSYONER PROTESTANLARDIR 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    adamlar kafalarına gore ypmıyor o programları izlemeyin izlettirmeyin herkes sikayetci oluyor bu programlardan guzel hatta arayıp sikayet falan ediyorlar mail atıyorlar kendi cevremde goruyorum hersey iyi hos hosnutsuzlugunuzu soyluyorsunuz bi sekilde sesinizi duyuruyorsunuz peki ama niye izliyorsunuz bunları 'sen ben' izlemeyebilir hoslanmayabilir ama biliyorum ki bi kitle var ve bunları izlemekten vazgecmiyor..

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    warlife
    warlife's avatar
    Erkek
    walla ben TV izlemiyom ondan bilmiyom ne oluyo ne bitiyo gereksiz .. film alırım 1.5 ytl ye onu izlerim arada ... kazanmasınlar a.q işlerine nasıl geliyosa öle hareket ediyolar ... bi zaman tayyibi övüyolardı ..simdiler de üzerine gidiyolar korktular mı ne :D hepsi ölse tın tın zaten bi cogu aynı adama ait :D işe bak a.q bide 8 tane ferrarisi olan adam warmıs gotune soksun o ferrarileri ...

diyalektik için kesin, mutlak hiç bir şey yoktur..Her şeyin bir geçmişi vardir ve bir geleceği olacaktır. Her şey bir kez bulunduğu yerde her zaman icin kesin olarak bulunmaz, ve o bugünki o,kesin ve son değildir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    abi bayram olması bi yana bu tür programlar kesinlikle kalkmalı, bizene el alemin kıçından başından... yayınlayacaklarsada gece (12 den sonra) yayınlasınlar. o saatte (sabah 7-11 arası) en çok cocuklar tv izliyor, onları kötü etkilemeseler bari. topunun aq....

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

VisualBoy bunu yazdı:
    abi bayram olması bi yana bu tür programlar kesinlikle kalkmalı, bizene el alemin kıçından başından... yayınlayacaklarsada gece (12 den sonra) yayınlasınlar. o saatte (sabah 7-11 arası) en çok cocuklar tv izliyor, onları kötü etkilemeseler bari. topunun aq....
    aa olurmu hocam o zaman saat 4-5 gibi yani çok kaliteli bilgi şeyleri veriliyor onlar nolcak?

ŞErefsizler öğreticii şeyleriş 4-5-6 gibi veriyor.

Toplam Hit: 4927 Toplam Mesaj: 34