Yuhh Artık Ya...
-
kanal d mi ? Öyle bir kanal mı var ? Yeni mi açıldı ?
-
mipodrall Çok güzel bir konuya değinmişsin Geçende Cumhuriyet Tarihinin en Büyük mitingini Yayınlıyan 2kanal vardı Sky ve Kanal Türk...
-
bırakın ya satılmış kanalları.kanal bile değil onlar. show tv,kanald,atv yani "görünüşte" 3büyüklerin hepsi de satılmış ve kalitesiz...
-
octopus bunu yazdı:
-----------------------------ben aynı şeyleri soyleyecektim erken davrandın :D
diziler eğlence prg koymuslar ayıp ve bu vatana millete ayıptır bizede düsen görev izleyip reytingini ARTIRMAMAK...
-----------------------------
korkma biz izleyince artmıyo bazı ailelere bi alet takıolar ona göre belirliyolar bu arada kanald nin fox tan farkı yok anlamışsınızdır
-
Ben tv seyretmeyi bırakalı 2 yl oldu, demek saçmalıklar dahada beter artmış. :)
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
bırakın ya satılmış kanalları.kanal bile değil onlar. show tv,kanald,atv yani "görünüşte" 3büyüklerin hepsi de satılmış ve kalitesiz...
-----------------------------HA ŞUNU BİLEYDİK BUNLAR SATILMIŞ MİSYONER PROTESTANLARDIR
-
adamlar kafalarına gore ypmıyor o programları izlemeyin izlettirmeyin herkes sikayetci oluyor bu programlardan guzel hatta arayıp sikayet falan ediyorlar mail atıyorlar kendi cevremde goruyorum hersey iyi hos hosnutsuzlugunuzu soyluyorsunuz bi sekilde sesinizi duyuruyorsunuz peki ama niye izliyorsunuz bunları 'sen ben' izlemeyebilir hoslanmayabilir ama biliyorum ki bi kitle var ve bunları izlemekten vazgecmiyor..
-
walla ben TV izlemiyom ondan bilmiyom ne oluyo ne bitiyo gereksiz .. film alırım 1.5 ytl ye onu izlerim arada ... kazanmasınlar a.q işlerine nasıl geliyosa öle hareket ediyolar ... bi zaman tayyibi övüyolardı ..simdiler de üzerine gidiyolar korktular mı ne :D hepsi ölse tın tın zaten bi cogu aynı adama ait :D işe bak a.q bide 8 tane ferrarisi olan adam warmıs gotune soksun o ferrarileri ...
-
abi bayram olması bi yana bu tür programlar kesinlikle kalkmalı, bizene el alemin kıçından başından... yayınlayacaklarsada gece (12 den sonra) yayınlasınlar. o saatte (sabah 7-11 arası) en çok cocuklar tv izliyor, onları kötü etkilemeseler bari. topunun aq....
-
VisualBoy bunu yazdı:
abi bayram olması bi yana bu tür programlar kesinlikle kalkmalı, bizene el alemin kıçından başından... yayınlayacaklarsada gece (12 den sonra) yayınlasınlar. o saatte (sabah 7-11 arası) en çok cocuklar tv izliyor, onları kötü etkilemeseler bari. topunun aq....
aa olurmu hocam o zaman saat 4-5 gibi yani çok kaliteli bilgi şeyleri veriliyor onlar nolcak?ŞErefsizler öğreticii şeyleriş 4-5-6 gibi veriyor.