Yüksek Lisans Uzaktan Egitim Bilgisayar Müh.
-
Selam
Ön lisans bilgisayar prog. lisansdan da aöf den mezunum yüksek lisans ı Bilgisayar müh. uzaktan öğretim den yapmak istiyorum
özel devlet vs olabilir tezsiz yapmak istiyorum
varmıdır önerdiğiniz bir üniversite
maltepe ünv varmış fakat kayıt tarihlerini kaçırdım :|
-
Hoca Ahmet Yesevi vardı sanırım. Oraya bak hocam bence.
-
KotomineKirei bunu yazdı
Hoca Ahmet Yesevi vardı sanırım. Oraya bak hocam bence.
o Alan dışı almıyor hocam benim mezuniyet aöf kamu yönetimi
-
Merhaba,
Ben Sakarya Üniversitesinde uzaktan eğitim/tezsiz olarak Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği üzerine yaptım. Sakarya Üniversitesi iyidir, tavsiye ederim.
-
EmiRReiS bunu yazdı
Merhaba,
Ben Sakarya Üniversitesinde uzaktan eğitim/tezsiz olarak Bilgisayar ve Bilişim Mühendisliği üzerine yaptım. Sakarya Üniversitesi iyidir, tavsiye ederim.
teşekkürler başka varmı öneri
-
Alan dışı yüksek lisans nasıl oluyor?
yönetim bilişim sistemleri okuyan birisi bilgisayar mühendisliğinde tezsiz yüksek lisans yapabilir mi?
ya da hangi alanlarda yapması mantıklı olur?
-
Roark bunu yazdı
yönetim bilişim sistemleri okuyan birisi bilgisayar mühendisliğinde tezsiz yüksek lisans yapabilir mi?
Evet yapabilir Yeterlilik sınavı düzenliyorlar bazi üniversiteler alan dışından aldıkları zaman
bazı ünivesiteler ise direkt lisansınından ilgili bölümlerden olmasını istiyor alan dışı almıyor yani.
-
Roark bunu yazdı
ooo simdi disiplinler arası diye birşey var çok alakasız bölümlerden bile gidip yaparsın.
akdeniz Üniv. veri bilimine hemşire bile gelmişti.
hatta tezsiz olduktan sonra yildiz teknik haberleşme müh. iktisat alıyordu
sayamayacagim kadar cok
-
futurist bunu yazdıRoark bunu yazdı
ooo simdi disiplinler arası diye birşey var çok alakasız bölümlerden bile gidip yaparsın.
akdeniz Üniv. veri bilimine hemşire bile gelmişti.
hatta tezsiz olduktan sonra yildiz teknik haberleşme müh. iktisat alıyordu
sayamayacagim kadar cok
Mühendisin iktisat, işletme yüksek yapması tamam da, kamu yönetimi okuyan biri mühendislik yüksek yapması pek normal gelmiyor bana.
-
Karabük üniversitesi alan dışı alıyor. bir bak derim.
-
Bu şekilde tüm mühendislik yetkilerini kazanabiliyor musun?