folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yunanistan - Türkiye

Yunanistan - Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thonguch371
    thonguch371's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar akşamki maç hakkında ne dusunuosunuz? bizim takım yunanistanı alt edebilir mi sizce? bu arada yeni edindiğim bi bilgiye göre maçtan sonraki gün (pazar günü) yunanlıların bayramı varmış ve bu bayramda bizim 19 mayıs gibi zafer bayramıymış... osmanlıdan ayrılma zaferi yani.. eğer yenilirsek adamlara çifte bayram yaşatmız olcaz aq...

Karizmatik metin editörünü kullanmak istemiyorum, ben zaten yeterince karizmatiğim ;))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
    herşey bizim elimizde düşünsene dünya 3. sü olmuş bir takım yunanistanı yenemeyecek öyle mi?Çok saçma bence Türk genleri işte admaların keyifleri isterse bastırıyorlar istemezse bastırmıyorlar gibi düşünüyorum ben garip bir olay.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HackMan
    HackMan's avatar
    Erkek
    Türkiye:1-0Yunanistan

Sevmekten Korkmuyorum; Kitabını çalıştım... Başımdan geçmişi var; her cefaya alıştım...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

hoca çaktımın ibnelerinin memleketinin adını büyük yazda,alınmasın piçler.Ayıp şimdi götlere...

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    koskoca defans takımı yunanistan bizim macta 3forvet oynicakmıs. bence yılın hatası olcak bu yaptıkları. gobek hucumlarında acık verceklerini tahmin ediyom bakalım nolcak. kazanırız insallah su kepazelere mac verirsek yazık bizim takıma

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuNdA
    CuNdA's avatar
    Erkek
    biz TÜRKÜZ Ve bu maxci alicaz baska yolu yok.. aslinda milli bi sorun haline getirilmemeli ama olayin icinde baska seyler girince insan kendini tutamior.. genede bi skor tahmini yapiim 2-1

Hayaller Elbette Gerçekleşir. Büyük Bir İmparatorluk, Bir Çadırın İçinde Hayal Edilmemişmiydi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    teomanyak
    teomanyak's avatar
    Erkek

yunan kerizlerin oynadigi futbol futbol degildir. adamlar defans yapip bi anda hucüm yapip gol atiyor avrupa sampiyonasinda gördük. futbol taktikleri bir ibnenin anatomisini hatirlatiyor. bu maci ya alcaz ya alcaz...

ps: onlarin kurtulus/zafer bayramlarini zikim, ne zaferleri varki bayram yapiyorlar.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Bence maç berabere biter...

0-0 ...  1-1 ... 2-2  hatta 3-3 bile olabilir :)

Türkiye'nin yine biraz da olsun yenme ihtimali var öyle olursa da 2-1 alır gibime geliyor..

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    terim ibnessi ilk 11'i açıklamadı süpriz yapacakmış :) bunlara çookk pis koyacaz gibime geliyo :D

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tpyion
    tpyion's avatar
    Erkek
    teomanyak  yunanistan artık savunma futbolu oynamıyo. bakalım zor bi maç beraberlik iyi sonuç bizim için
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SIRSERI
    SIRSERI's avatar
    Erkek
    ins dediginiz gibi olurr da koyarız..ama ben hecc ümitli deilim arkadaslar bu mac oncesi kendi ewlerindee kendi taraftarları onunde oynuyacaklar...dediginiz gibi yarın bi bayramları warmıs...bu bayram yuzunden daha bi konsatre olup cıkacaklardır karsımıza...ins yenerizz ama isimiz birazz dusunnce zor gibi gelior bna...:(

NıcKkK
Toplam Hit: 5895 Toplam Mesaj: 53