Yunanistan - Türkiye
-
Tribun paso ingilizce kufurle doluydu amk... Ataturk' e yonelik bir suru pankart vardi... Ama mac sonunda adamlar alkisladi bizim takimi...yani birgrup kafasiz cikip sovenistlik yapiyor....simdi bizim buradada tribunde soyle bir yazi gormemiz olasidir :D
"Kemal was fuck your mothers"
-
yunanlı piçler hadi bunuda youtubeye koyun aq
-
şampion oldukları turnuvada en az gol yiyen takımdılar, her maçları en fazla 2-0 falan olurdu, ne gol atarlardı ne de yerlerdi, bölece kupayı aldılar. ama biz 4 tane çaktık amk. ezik kalcaklar. atalarımız da atalarına çakmıştı. izmirde denize doğru...
-
Arkdaslar hersey bıryana..mac bıttııgınden berı muğlada tezahuratlar devam etmekte ve daha da devam edecek gibi...Üniversite öğrencileri büyük bir grup halinde marslar soylemekte ve cadde caddee dolasmaktadır.. gurur veriyor...
-
nasıl çaktık ama ehehehehehehehehehe
-
Puhahah nası koyduk ama amq mun yunanlılarına
-
çat çat çat diye koyduk sesleri duydum. parcala bitir beni sesleri yankılanıyodu yunanlılardan.
-
golleri tekrar izledim gerçektende helal olsun azim kin hırs herşey vardı maçta mükemmel bir 90 dk :D
-
ziktik ipneleri 1-0 olunca aha göte geldik dedim ama neyse 1-0dan 4-1 yaptık ya daha pis oturmustur ipnelerin içine
-
Toplam Hit: 6439 Toplam Mesaj: 53