Yunanistan - Türkiye
-
hep karıştırmışımdır zaten o iki ülkeyi :)Neyse sonuçta gavur yeniliyo :)
-
4-1 çaktık piçlere:D
-
yunanlarin ellerine verdik !!!!!!!!!! :))))))))))))))
-
demişimki
koskoca defans takımı yunanistan bizim macta 3forvet oynicakmıs. bence yılın hatası olcak bu yaptıkları. gobek hucumlarında acık verceklerini tahmin ediyom bakalım nolcak. kazanırız insallah su kepazelere mac verirsek yazık bizim takıma
--------------------------
solemistim ben (: biliodum boyle olucagını. yanlız birsey dikkatimi cekti ve cok gıpta ettim. kale arkasında kavga cıktı adamlar kavga bitene kadar tribunlerin en ufak bir yerini bile gostermedi. bizde olsa macı bırakır olayları verirdi şerefiz medya.
-
UEHUEE mal la bunlar atinada verdik ellerine defanslarıyla övünüodu gavatlar 4 tane attık amk :D
-
pit10din bunu yazdı:
----------------------------- terim ibnessi ilk 11'i açıklamadı süpriz yapacakmış :) bunlara çookk pis koyacaz gibime geliyo :D -----------------------------ben demedim mi çookk pis koyacaz diye a.q. yunanlıları hem alkışlıyolar hem meşale atıyolar şahsiyetsiz piçler :) bi de iddaa tutsaydı süper olacaktı :)
-
anasına koyum bu yunanlıların varya aklıma geldi ilk yarı 0 ikinci yarı 2 diye iddaa oynucaktım bak yalan soyluyosam bu yunanlıların en guzel kızlarını sikim . yalan soylemiyosamda bunları guzel kızlarını sikim . bak bu kadar yemn ettim -
cok pis koyduk :)
rum arkada$lar telefonlari kapatti. ezikler hehe :)
-
daıttık aq adamlar ööle kaldılar
-
karada havada sahada sörvayvırda nedir bu adamların bizden çektikleri yav...