folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Yunanistan'in Baskenti Atina'da Yangin : 80 Olu 187 Yarali - 3 Gun Yas İlan Edildi [Guncellendi]

Yunanistan'in Baskenti Atina'da Yangin : 80 Olu 187 Yarali - 3 Gun Yas İlan Edildi [Guncellendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek

Ilk uzuntulerini dile getiren Turkiye oldu.

Fakat yardim kabul etmem yuzunden onlarca insanin yandigi soyleniyor. Ne kadar dogru orasini bilemem. ( Buradaki yayin organlarinca YENI AKIT gazetesinin haberine oyleymis )

Su dunya uzerinde ortak noktasi en cok olan halklardan biridir Turk-Yunan halki ama bazilarini politik oyunlari ve ufaktan daha yerlestirilen dusmanlik tohumlariyla  is bu noktaya geliyor. Simdiye kadar bana ters konusan dahi cikmadi. Insan gib insanlar. Fakat baskente dogru gittikce is degisiyor. 3-5 densiz kendini bilmez milleti kiskirtiyor...

Bazilari hala kalkmis oooo iste iyi oldu, yansinlar fln diyorlar... Yazik... Insanlik sonradan ogrenilen birsey degilsdir. Icin vardir. Ya insansin ya da hicbirsey.

Yazik ediyorlar cogu seye bu dusmanlikla... Insanca yasamak varken.

Ama ben oyle hissediyorum ki bu kiskirtmalar vs heeep 3uncu kisilerin isi...

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    akmarky bunu yazdı

yunan yetkililerde zeka geriligi var heralde Turkiye 3 ucak 24 helikopter hazir demis adamlar reddetmiş

adamlar itfaiye erlerinin maaşı azmış adamlar cebinden alet alıyormuş ekipman yetersizmiş

cnn türk yunanistan muhabiri öyle aktardı sabah 

birazda red konusu siyaset hoca şimdi kabul etse yarın öbürgün Türkler yaktı dese buraları kimse inanmaz adam derki yaktıysa niye söndürmeye koşarak gelsin

ilerde siyaset malzemesi olarak kullanılacak bu durum siyasetçiler için ölümler / şehitler sadece rakamdır

DJ_Alper tarafından 25/Tem/18 15:48 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

yunan krizden çıktı deniyodu ekonomi düzeldi vs deniyodu yalan mı oldu anlamadım ben şimdi.

bu yunanistan

GSYH (SAGP) 2017 tahmini • Toplam $304,933 milyar (55.)

• Kişi başına $28.201 (47.)

Bu türkiye

GSYH (SAGP) 2016 tahmini • Toplam $1,994 trilyon[3] (13.) •

Kişi başına $24.986[3] (47.)

PanxeR tarafından 25/Tem/18 15:55 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

yunan krizden çıktı deniyodu ekonomi düzeldi vs deniyodu yalan mı oldu anlamadım ben şimdi.

olan yine ab ye oldu kredi açacak para aktaracak

tabi ordaki arkadaş daha iyi bilir de yunanistan ab den yardım istemiş ispanyadan uçak vs gelmiş diğer ülkeler hiç s*e takmamışmı

DJ_Alper tarafından 25/Tem/18 15:54 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

O kadar yazdim silindi tekrar ozet geceyim.

Bu ulke 40 sene duzelmez.

470 euro asgari oldu ve kiralar 250 euro ustunde.

Emekli maaslari 400 euroya dustu

Vergiler sapittilar

Bir is yapiyorsun 1000 euroluk musteriden alman gerekn 1240. 24% kdv + 29% vergi 530 euro devlete. Sorma ver parasi koyuldu isyeri sahiplerine ve cikarin olsun istersen bat 500-800 euro arasi para oduyorsun. Sene sonunda bisey cikarmissan tekrar vergi fln var.

10000 euro gross gelirin var ve ozel sektordesin sana kalan 8600 euro oluyor. bu 8600 eurodan 1000 euro kredi kartiyla alisveris mecburiyeti getirildi. Eger yapmazsan o 1000 euroyu harcamadin deyip vergi aliyor tekrar ( sovmiyim simdi ). Mantiga bak net gelir gross gelirden vergilendiriyorlar. E be **** evladi o para benim cebime girmiyor zaten....

Bir araban varsa senelik masrafi 240 euro yol parasi 240 ta sigorta boru gibi 500 euro gitti.

Marketlerde posetler parayla satiyiyor artik....

Dahada yazabilirim....

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

sokuyum ölülerine

Kurtlar tasma takmaz....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

sokuyum ölülerine

Salak

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek
    marad10a bunu yazdı
    LaNCeLoT bunu yazdı

sokuyum ölülerine

Salak

Sağol çileğim

Kurtlar tasma takmaz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

sokuyum ölülerine

farklı bir fantezi .

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dhmm bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

O kadar yazdim silindi tekrar ozet geceyim.

Bu ulke 40 sene duzelmez.

470 euro asgari oldu ve kiralar 250 euro ustunde.

Emekli maaslari 400 euroya dustu

Vergiler sapittilar

Bir is yapiyorsun 1000 euroluk musteriden alman gerekn 1240. 24% kdv + 29% vergi 530 euro devlete. Sorma ver parasi koyuldu isyeri sahiplerine ve cikarin olsun istersen bat 500-800 euro arasi para oduyorsun. Sene sonunda bisey cikarmissan tekrar vergi fln var.

10000 euro gross gelirin var ve ozel sektordesin sana kalan 8600 euro oluyor. bu 8600 eurodan 1000 euro kredi kartiyla alisveris mecburiyeti getirildi. Eger yapmazsan o 1000 euroyu harcamadin deyip vergi aliyor tekrar ( sovmiyim simdi ). Mantiga bak net gelir gross gelirden vergilendiriyorlar. E be **** evladi o para benim cebime girmiyor zaten....

Bir araban varsa senelik masrafi 240 euro yol parasi 240 ta sigorta boru gibi 500 euro gitti.

Marketlerde posetler parayla satiyiyor artik....

Dahada yazabilirim....

https://www.youtube.com/watch?v=Wwjiibqi3K8 

benden tüm sevenlerime gelsin

ddddj alper :)

Toplam Hit: 8366 Toplam Mesaj: 67
yunanistan yangin