Yunanistan'in Baskenti Atina'da Yangin : 80 Olu 187 Yarali - 3 Gun Yas İlan Edildi [Guncellendi]
-
Ilk uzuntulerini dile getiren Turkiye oldu.
Fakat yardim kabul etmem yuzunden onlarca insanin yandigi soyleniyor. Ne kadar dogru orasini bilemem. ( Buradaki yayin organlarinca YENI AKIT gazetesinin haberine oyleymis )
Su dunya uzerinde ortak noktasi en cok olan halklardan biridir Turk-Yunan halki ama bazilarini politik oyunlari ve ufaktan daha yerlestirilen dusmanlik tohumlariyla is bu noktaya geliyor. Simdiye kadar bana ters konusan dahi cikmadi. Insan gib insanlar. Fakat baskente dogru gittikce is degisiyor. 3-5 densiz kendini bilmez milleti kiskirtiyor...
Bazilari hala kalkmis oooo iste iyi oldu, yansinlar fln diyorlar... Yazik... Insanlik sonradan ogrenilen birsey degilsdir. Icin vardir. Ya insansin ya da hicbirsey.
Yazik ediyorlar cogu seye bu dusmanlikla... Insanca yasamak varken.
Ama ben oyle hissediyorum ki bu kiskirtmalar vs heeep 3uncu kisilerin isi...
-
akmarky bunu yazdı
yunan yetkililerde zeka geriligi var heralde Turkiye 3 ucak 24 helikopter hazir demis adamlar reddetmiş
adamlar itfaiye erlerinin maaşı azmış adamlar cebinden alet alıyormuş ekipman yetersizmiş
cnn türk yunanistan muhabiri öyle aktardı sabah
birazda red konusu siyaset hoca şimdi kabul etse yarın öbürgün Türkler yaktı dese buraları kimse inanmaz adam derki yaktıysa niye söndürmeye koşarak gelsin
ilerde siyaset malzemesi olarak kullanılacak bu durum siyasetçiler için ölümler / şehitler sadece rakamdır
DJ_Alper tarafından 25/Tem/18 15:48 tarihinde düzenlenmiştir -
yunan krizden çıktı deniyodu ekonomi düzeldi vs deniyodu yalan mı oldu anlamadım ben şimdi.
bu yunanistan
GSYH (SAGP) 2017 tahmini • Toplam $304,933 milyar (55.)
• Kişi başına $28.201 (47.)
Bu türkiye
GSYH (SAGP) 2016 tahmini • Toplam $1,994 trilyon[3] (13.) •
Kişi başına $24.986[3] (47.)
PanxeR tarafından 25/Tem/18 15:55 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
yunan krizden çıktı deniyodu ekonomi düzeldi vs deniyodu yalan mı oldu anlamadım ben şimdi.
olan yine ab ye oldu kredi açacak para aktaracak
tabi ordaki arkadaş daha iyi bilir de yunanistan ab den yardım istemiş ispanyadan uçak vs gelmiş diğer ülkeler hiç s*e takmamışmı
DJ_Alper tarafından 25/Tem/18 15:54 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdı
O kadar yazdim silindi tekrar ozet geceyim.
Bu ulke 40 sene duzelmez.
470 euro asgari oldu ve kiralar 250 euro ustunde.
Emekli maaslari 400 euroya dustu
Vergiler sapittilar
Bir is yapiyorsun 1000 euroluk musteriden alman gerekn 1240. 24% kdv + 29% vergi 530 euro devlete. Sorma ver parasi koyuldu isyeri sahiplerine ve cikarin olsun istersen bat 500-800 euro arasi para oduyorsun. Sene sonunda bisey cikarmissan tekrar vergi fln var.
10000 euro gross gelirin var ve ozel sektordesin sana kalan 8600 euro oluyor. bu 8600 eurodan 1000 euro kredi kartiyla alisveris mecburiyeti getirildi. Eger yapmazsan o 1000 euroyu harcamadin deyip vergi aliyor tekrar ( sovmiyim simdi ). Mantiga bak net gelir gross gelirden vergilendiriyorlar. E be **** evladi o para benim cebime girmiyor zaten....
Bir araban varsa senelik masrafi 240 euro yol parasi 240 ta sigorta boru gibi 500 euro gitti.
Marketlerde posetler parayla satiyiyor artik....
Dahada yazabilirim....
-
sokuyum ölülerine
-
LaNCeLoT bunu yazdı
sokuyum ölülerine
Salak
-
marad10a bunu yazdıLaNCeLoT bunu yazdı
sokuyum ölülerine
Salak
Sağol çileğim
-
LaNCeLoT bunu yazdı
sokuyum ölülerine
farklı bir fantezi .
-
dhmm bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
O kadar yazdim silindi tekrar ozet geceyim.
Bu ulke 40 sene duzelmez.
470 euro asgari oldu ve kiralar 250 euro ustunde.
Emekli maaslari 400 euroya dustu
Vergiler sapittilar
Bir is yapiyorsun 1000 euroluk musteriden alman gerekn 1240. 24% kdv + 29% vergi 530 euro devlete. Sorma ver parasi koyuldu isyeri sahiplerine ve cikarin olsun istersen bat 500-800 euro arasi para oduyorsun. Sene sonunda bisey cikarmissan tekrar vergi fln var.
10000 euro gross gelirin var ve ozel sektordesin sana kalan 8600 euro oluyor. bu 8600 eurodan 1000 euro kredi kartiyla alisveris mecburiyeti getirildi. Eger yapmazsan o 1000 euroyu harcamadin deyip vergi aliyor tekrar ( sovmiyim simdi ). Mantiga bak net gelir gross gelirden vergilendiriyorlar. E be **** evladi o para benim cebime girmiyor zaten....
Bir araban varsa senelik masrafi 240 euro yol parasi 240 ta sigorta boru gibi 500 euro gitti.
Marketlerde posetler parayla satiyiyor artik....
Dahada yazabilirim....
https://www.youtube.com/watch?v=Wwjiibqi3K8
benden tüm sevenlerime gelsin
ddddj alper :)