Yunanistan'in Baskenti Atina'da Yangin : 80 Olu 187 Yarali - 3 Gun Yas İlan Edildi [Guncellendi]
-
Yansin su veren itfaiyenin hortumunu s*keyim.
-

-
HeyQirs bunu yazdı
Yansin su veren itfaiyenin hortumunu s*keyim.
dostum ben cok duygusal bir adam degilim, oyle haber falan izlemem, izlesem de fazla etkilenmem. Detaylari hic bilmiyorum, konuyu da okumadim bastan sona.
Yangin haberini duyunca sadece bir insan olarak UZULDUM.
Sunu okuyunca bir sorayim dedim, nedir seni boyle insanlik disi dusunceye iten sey?
-
dhmm bunu yazdı

Yemin ederim köpeği yanaklarından öpesim geldi, feci şeyler olmuş orada, aileler ve çocuklar canlı canlı yanmışlar, bazı arkadaşların yüreklerine merhamet girsin dileğindeyim.. Tamam onların ataları bir zamanlar çok kötü düşmanlıklar yapmış olabilirler, ama bu insanlar şu anda düşmanımız değiller, onlar siviller, ve çocuklar, onlar aileler..
-
Biz burada azinligiz.... Dedelerimin zamaninda Bulgarlar'da gelip neleeer neler yapmislar. INsanoglu cig sut emmistir. Ama bu tum bir irkin, soyun, vs kotu oldugu anlamina gelmez. Gecmisi gecmiste birakmanin zamani geldi bence...
Tamam herkesi gorusu vs. degisiktir saygi duymak gerekir ama insanlik bir gorus degil icten, kalpten gelen biseydir... Insan olmak onemlidir...
-
PanxeR bunu yazdıdhmm bunu yazdı
Nerde bir can olse,
Orali olur yuregim,
Olmali zaten.
Olmazsa "insan" olmaz yuregim...
burada ucuz bir araba için bile 600 TL MTV var ( motorlu taşıt vergisi ) 1 araba alırken 1.5 araba parası ödüyoruz ayrıca euro kazanmadığımız için
bir araç hep 15 bin euro diyelim en ucuz
fakat biz her sene 10 20 30 40 50 bin daha fazla ödüyoruz hocam.
Araç sahibi olmanın pahalılığına katılıyorum ancak benim Tofaş'ın MTV'si 76,50*2=163₺. Arabayı güncelleyeyim dersem yine binilebilir bir acanım MTV'si 600₺'ye çıkmıyor genellikle. Tek beni uğraştıran kısım zorunlu trafik sigortası ona da şimdilik yapacak bir şey yok.
Döviz her yükseldiğinde alacağın arabanın bedeli de paralel yükseliyor. İkinci elde de ne yazık ki durum bu şekilde.
Edit: Lütfen şu zamlardan bahsedip yüreğimi daha fazla dağlamayın. Kredi kartı borcum boyumu aşağı 8-9 ay oluyor. Kredi kartının borcunu kredi kartıyla ödüyorum her geçen gün de katlanmaya devam ediyor bu yüzden. Yaşamak için olan giderler de ayrıca ekleniyorlar :(
Moustafa tarafından 30/Tem/18 17:34 tarihinde düzenlenmiştir