folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışı Eğitimi!

Yurt Dışı Eğitimi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pc_worm
    pc_worm's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dai olmazsa, Allah Üniversitesi falan var bi ara haberlere çıkmıştı :D http://www.universityofallah.org/

jack daniels 160 yaşında
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yapmadım hoca ben soru falan

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    www.him.ch  isvicrede 4 seneyi bitirince cift diploma veren bir okul fakat türkiye'de denklik verilmiyor eger gitmeyi istiyorsan ona göre düsün derim. siteyi inceledikten sonra eger hosuna gittiyse pm at turkıye'de islemler icin ne yapman gerektigini bildiririm.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek

hoca hoşuma gidecek diye bişe yok

ülke dışı olsunda

kongo olsun istersen

kaç para burası

nasıl kayıt olcaz

hazırlık varmı?

o gibi bilgileri yazsana

lisans dili ne?

Coco cola gibiyim hayatın tadıyım, rocco gibiyim çok şekerim, albeniyim bahanem çok, çikolatalı gofretim beni sevmeyen yok!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

şimdi şöyle diyiom en rahat gideceğin yer kıbrıstır. madem soru felan yapamıyon sosyal bölümünden gir sınava türkçe edebiyat tarih sosyoloji neyim okursun. türkçe de zaten ortamı felan da kıyak oraların. yok param yok diyorsan taiwan'da bursla çalışıp okuyabilirsin. ama onun içinde iyi derece de ingilizce speakingin olması lazım. bi de iki yıl hazırlık sınıfı var adamların dilini öğreniyorsun orda. kasar yani :)

edit: ha bi de her halükarda taiwana sınavsız gidersin ama diplomanın iyi olması lazım :) bide azerbeycan var orası da güzel ama paralı orası. kıbrıs içinde baraj şart.

kendinize ayığ olunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hbgrstyle
    hbgrstyle's avatar
    Erkek
    TÜRK DÜNYASINDAKİLERE GİT KIRGIZİSTAN FLN :D MATRAK OLUR

iTiNayLa c/p YaPıLıR
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek

Almanya hakkinda bilgi vereyim sana.
    Ögrenci vizesiyle geliyorsun buraya,davetiyeni üstlenen kisi senin tüm masraflarini üstlenecegine dair imza atiyor.
    gelir gelmez dil kursuna basliyorsun.
    3 kademe var dil kurslarinin. ücünü bitiriyorsun.
    ardindan direkmen üniversiteye yaziliyorsun.
    kurs paralari 1000€ civarinda.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sorcerer
    sorcerer's avatar
    Erkek
    bana kim kefil olur m.k?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rbtx
    rbtx's avatar
    Erkek
    hollandaya gidemezsin flamence yeterlilik ister, almanya isviçre avusturyaya gidemezsin almanca yeterlilik ister, avusturalya toefl veya yeterlilik sınavını geçmeni ister, fransaya gitsen onlarda yeterlilik ister ha olduki bu üniler ingilizce eğitim veriyor diyelim onun yeterliliğine girmen lazım girdin geçtin diyelim almanya isveç ve avusturyada aylık minimum 600 euro eğitim masrafın olur bunu ve yaşam giderlerini karşılayabileceğinin teminatını vermen lazım, diğer ülkelerde aynı şeyi istiyor. Sana uygun olan azerbaycandaki üniversiteler olabilir öss ye girmen yeterli barajı geçiceksin tabi, sınava girmeden yurt dışına çıkmak istiyorum diyorsan başvurunu yapacaksın referanslarını sunacaksın istediğin üniversiteye kabul görürsen gidebilirsin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CommunisT
    CommunisT's avatar
    Erkek
    Dostum sen öncelikle kac yasindasin ve elinde ne tür diploma sertifika v.s var bunlari bi belirtirmisin?
    Özel durumlara göre degisebiliyor.

Bitimsiz bir ko$udur ya$am
Toplam Hit: 6949 Toplam Mesaj: 40