Yurt Dışı Eğitimi!
-
dai olmazsa, Allah Üniversitesi falan var bi ara haberlere çıkmıştı :D http://www.universityofallah.org/
-
yapmadım hoca ben soru falan
-
www.him.ch isvicrede 4 seneyi bitirince cift diploma veren bir okul fakat türkiye'de denklik verilmiyor eger gitmeyi istiyorsan ona göre düsün derim. siteyi inceledikten sonra eger hosuna gittiyse pm at turkıye'de islemler icin ne yapman gerektigini bildiririm.
-
hoca hoşuma gidecek diye bişe yok
ülke dışı olsunda
kongo olsun istersen
kaç para burası
nasıl kayıt olcaz
hazırlık varmı?
o gibi bilgileri yazsana
lisans dili ne?
-
şimdi şöyle diyiom en rahat gideceğin yer kıbrıstır. madem soru felan yapamıyon sosyal bölümünden gir sınava türkçe edebiyat tarih sosyoloji neyim okursun. türkçe de zaten ortamı felan da kıyak oraların. yok param yok diyorsan taiwan'da bursla çalışıp okuyabilirsin. ama onun içinde iyi derece de ingilizce speakingin olması lazım. bi de iki yıl hazırlık sınıfı var adamların dilini öğreniyorsun orda. kasar yani :)
edit: ha bi de her halükarda taiwana sınavsız gidersin ama diplomanın iyi olması lazım :) bide azerbeycan var orası da güzel ama paralı orası. kıbrıs içinde baraj şart.
-
TÜRK DÜNYASINDAKİLERE GİT KIRGIZİSTAN FLN :D MATRAK OLUR
-
Almanya hakkinda bilgi vereyim sana.
Ögrenci vizesiyle geliyorsun buraya,davetiyeni üstlenen kisi senin tüm masraflarini üstlenecegine dair imza atiyor.
gelir gelmez dil kursuna basliyorsun.
3 kademe var dil kurslarinin. ücünü bitiriyorsun.
ardindan direkmen üniversiteye yaziliyorsun.
kurs paralari 1000€ civarinda. -
bana kim kefil olur m.k?
-
hollandaya gidemezsin flamence yeterlilik ister, almanya isviçre avusturyaya gidemezsin almanca yeterlilik ister, avusturalya toefl veya yeterlilik sınavını geçmeni ister, fransaya gitsen onlarda yeterlilik ister ha olduki bu üniler ingilizce eğitim veriyor diyelim onun yeterliliğine girmen lazım girdin geçtin diyelim almanya isveç ve avusturyada aylık minimum 600 euro eğitim masrafın olur bunu ve yaşam giderlerini karşılayabileceğinin teminatını vermen lazım, diğer ülkelerde aynı şeyi istiyor. Sana uygun olan azerbaycandaki üniversiteler olabilir öss ye girmen yeterli barajı geçiceksin tabi, sınava girmeden yurt dışına çıkmak istiyorum diyorsan başvurunu yapacaksın referanslarını sunacaksın istediğin üniversiteye kabul görürsen gidebilirsin.
-
Dostum sen öncelikle kac yasindasin ve elinde ne tür diploma sertifika v.s var bunlari bi belirtirmisin?
Özel durumlara göre degisebiliyor.