Yurt Dışı Eğitimi!
-
olm ben 5-10 bin euro dan bahsediyorum.
sen 600 euro yu karşılaman gerekir diyosun
onu karşılayamıcak olsam nie özel okula gidicem diyim.
-
sorci abi şimdi googlea akare yazıyon,daha sonra ilk gelen eğitimle ilgili siteye giriyon :)
-
pc_worm bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı Bulgaristanda Balkan Üniversitesi var bizim arkadaş sınavsız gitti, YÖK denklikte veriyomuş diyolar, yıllık 3500 Euro sanırım ama onun haricinde öss ye girdiysen, bulgaristanın puanları çok düşük, daha ucuza kapatabilirsin.
-----------------------------balkan universitesini kuran ki$iyi bire bir taniyorum.
guven olmaz.
bi tanidik kizinin gonderdi, bi sene bitmeden geri dondu kiz.
-
sorcerer bunu yazdı:
-----------------------------olm ben 5-10 bin euro dan bahsediyorum.
sen 600 euro yu karşılaman gerekir diyosun
onu karşılayamıcak olsam nie özel okula gidicem diyim.
-----------------------------sorci adam aylık yazmış
-
Fransızca öğren fransaya git bi sikim yeterlilik istemiyolar, hatta sorbonne'a gir amk :F tabi mezun olamazsın orası ayrı :)
edit: baccalaureat istiolar la orasını unutmuşum :)
-
İngılteredekı okulların sartlarını bılen varmı? hangı okullar gecerlı, gırerken ne ısıtyorlar, lıse sonundakı dıploma notunamı bakıyorlar, ısterdıllerı puan kac, kayıt yaptırabılmemız ıcın onceden turkıyecekı bı unv e kayıt yaptırıp dondurmamız mı lazım?
bunların sorularını bılen varmı
-
bence turkistan taraflarına git.
kazakistana git.
100 dolara rahatlıkla ayı çıkartıyormuşun.
+ yök denklik veriyor. git, beleşten doktor ol:)tıp oku.
sonra insanları katlet:P $aka bir yana, okuması çok kolaymış ve ucuz +denklik.
yaşadığım yerdeki doktor o taraflarda okumuş. diyeceğim, demekki oluyor. bence git.
hocalara para yediriyormuşsun. dersten geçiriyorlarmış.aylıkları 100 dolar civarındaymış 40,50 dolara dersten geçiyormuşsun(: söyleyeninb yalancısıyım
-
Abü bide şimdi aklıma geldi;
güneyafrikayı araştır ;) hatırladığım kadarıyla;
ülke ingiliz sömürgesi olduğu için üniversiteler süper
duyduuma göre;
odtü fln fıs kalıyomuş onların yanında,yani eğitim ve okul kaynakları süpermiş
Ancak;
Ülkede güvenlik yokmuş :D evlerin etrafında elektrikli teller fln yani.Bide ulaşım için az araç varmış fln.Bi araştır istersen :)
-
yokmu tam bilgisi olan m.k
-
university college of dublin : http://www.ucd.ie/
irlandada ingilizce eğitim veren meshur bir üniversite.öyle kıytırıktan bir yer değil kökü 1845lere dayanıyo.istedikleri tek sey ingilizce.zaten sitesinde herseyi
acıklamışlar.bende oraya gitmeyi düşünüyorum(ama benim dha iki sene var) biraz beklersen birlikte gidebiliriz.