Yurt Dışı Eğitimi!
-
http://forum.turkstudent.net/ burada dünyadaki her üni hakında bilgi bulabilirsin.
iLLuMiNaTi tarafından 13/Nis/13 16:59 tarihinde düzenlenmiştir -
sorci goturiim seni canadaya gel :) ben gidiorum yazdan sonra ...
-
aabi götür valla nasıl gidicez.
şartları falan yazarmısın
-
ben seneye oradayım ingilizce dilinde egitim veriyo. girmeden önce bir sınav yapılıyor sana bu sınawın sonucuna göre hazırlık okuyorsun yada okumuyorsun sana kalmıs. hazırlık okumaya kalırsa eger isin 4 ay hazırlık okuduktan sonra okula baslıyorsun. senelık 20 milyar falan sanırım birazcık tuzlu gibi görünsede :)) bide turizm/otelcilik yöneticiligi ile işletme diplomasını aynı anda veriyor 4 seneden sonra istersen 3. senede bırakıp sadece turizm/otelcilik diploması alabilirsin. ayrıca dubai/abd/tayland'ta staj yaptırıyorlar.
-
Dai amerika gibi yerlerde egitim icin ,ailenin maddi gelirinide bildirmen gerekiyor ,onun disindas alternatif isteresn Cindeki universitelere bak ,ing egitim veren unileri var ,yillik 2000$ gibi bir masrafin oluyor ,tek sorunun cin kulturune alismak olabilir...ayrica yok un denklik vermesi cok onemli degil ,sen gidip okuyup kendini kanitladiktan sonra diplomasiz donsende olur ...daha fazla bilgi istersen ,hit.com.tr veya kitapcilarda yurtdisi egitim dergisi var 3-4 tane al onlardan...bu arada kurdo kuzey irak a gidip ne bokumu yiyecen otur oturdugun yerde amk :d dunyada universitemi kalmadi :) okuma daha iyi amk :D
-
msn e gel benim pm atiyorum anlatiim ordan ...
-
ben de öğrensem şu kanada olayını çok iyi olur aslında
-
üni ye gitmeyi düşünüoms kısmet...
-
Konuyu baslatani gorunce icim ciz etti :(((
Toplam Hit: 6948 Toplam Mesaj: 40