Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı
-
Durqrimast bunu yazdıNoktaliVirgul bunu yazdı
Ali express türkiyeye geldi diyor, ptt'de sorgulama bulunamıyor :)
Geçen yıl sipariş vermiştim
aynı durumdayım 25-30 gün oldu. Millet sipariş veriyor 2 haftada geliyor ben sürünüyorum.
şu siteyi deneyin burda girdiğiniz tracking number, eğer ki ürün Türkiye'ye girdiğinde tracking number değişmişse burdan görebilirsiniz. Değiştirilmiş tracking number ı da ptt nin sitesinden takip edebilirsiniz
-
-
45 gün oldu postam gelmedi hala.
-
Benimre takip kodlu olup ptt gözükmeyenler var. 40 gun oldu
-
Hacilar ben bugun postaciya sordum, barkod kodundan takip edemedik, hic bir bilgi cikmadi vs... Postaci, yurtdisindan gelen kargoyu sana verilen barkod numarasiyla goremiyorsan turkiyeye gelmemis demektir dedi. Posta gumrukte kabul oldugu an, barkod numarasiyla ptt sistemi uzerinden gorursun dedi. Eger ptt gonderi takipte dogru takip numarasi ile arama yaptiginda bos ekran geliyorsa , kargon henuz turkiyeye giris yapmamistir dedi.
-
Aliexpress standar shippingli kargolar malezya post ile geliyor ve paket ülkeye vardıktan sonra track kodu sisteme düşüyor aliexpress üzerinden ülkeye vardıgını gördüğünüz kargoları şurdan aratıp trackıng kod ıle pttden takıp edeblırsınız.
http://global.cainiao.com/index.htm

-
Benim 1 urun kaldi. 54 gun oldu gelmedi. 2 gun daha bekleyip anlasmazlik acacagim , parami geri isteyecegim.
-
yarın bi bakıcam gidip postaneye inşallah gelmiştir ürünler :D
-
bakdim gelmemis oda amk ne yılbaşıymis 1 ay gec gelio posta amk uyuz oldum yav bi paket yalan oldu adama gonderttik yeniden bakalim
-
dolar olmuş coni moni :)
butün siparişler geldi 2 gün önce sipariş geçmiştim iyi olduf dolar artmadan geçtiydim
aliexpresste şu var alıcı rütbesine göre muamele çekiyolar :) acemiyse hiç göndermeyenler var :D