folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı

Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crystalmeth
    crystalmeth's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    crystalmeth bunu yazdı

19 ağustos'taki siparişim 5 eylül de geldi benim, takipsiz aliexpress.

bayramdan bir gün önce felan aldım ondanmı böyle oldu yada patladımı anlamadım valla :D 

yılbası ve bayramlarda 10-15 günde gelen şey 1 ayda geliyor anlamadım bu işi

valla hocam nereden ne aldın bilmiyorum ama bazenleri oluyor öyle , 2 ay süren kargolarım olduğunuda biliyorum. Küçük ilçe de yaşadığım için postacılar tanıdık bir paket oldumu hemen getiriyorlar (ufak birşey olsa bile) postaneye gidip bir bak istersen.Ufak takipsiz birşey aldıysan yoğunluktan dolayı rafta çürüyor olabilir :D

“Fortes Fortuna Adiuvat”
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Yine ne aldın hocam :D

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kahramanmi
    kahramanmi's avatar
    Erkek

çin postasında bir sıkıntı var galiba

Eylül'ün 1 'inde aynı gün kargoya verilen 3 üründen ikisi başakşehir'e giriş yaptı birisi Bpost diğeri Magyar post 

3. ürün China registered ama 10 gündür yurt dışına sevk edildi diyor

Bende Rüya Çok Sende Tabir Boldur Aslanım
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    krypt bunu yazdı

Yine ne aldın hocam :D

Ide sata donusturucu 😂😂😂

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı

Hâla bekliyoum 2 tane böyle kargom var. Siparişi verdiğim tarih 28 Ağustos. Bir tane daha var 31 Ağustos'ta aldığım o da PTT'nin sistemine 10 Eylül'de girdi bir değişiklik yok şimdilik.

hocam normalde kac günde geliyordu ? suan kac gün geçti onu söylermin sana zahmet

Bunlardan önce 29 Temmuz'da 2 ürün aldım biri 11 Ağustos diğeri de 12 Ağustos'ta geldi. 3 tane paket bekliyorum şuan onları da 28,29 ve 31 Ağustos'ta almışım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    isot99 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı

Hâla bekliyoum 2 tane böyle kargom var. Siparişi verdiğim tarih 28 Ağustos. Bir tane daha var 31 Ağustos'ta aldığım o da PTT'nin sistemine 10 Eylül'de girdi bir değişiklik yok şimdilik.

hocam normalde kac günde geliyordu ? suan kac gün geçti onu söylermin sana zahmet

Bunlardan önce 29 Temmuz'da 2 ürün aldım biri 11 Ağustos diğeri de 12 Ağustos'ta geldi. 3 tane paket bekliyorum şuan onları da 28,29 ve 31 Ağustos'ta almışım.

aynen bende öyle bayramdan bi 7 gün önce bile alsan normal zamanında geliyor sanırım ama bayram ve yılbası üzeri ve içinde aldıgın herşey 25 -30 gün arasnda geliyor uzuyor bi 10 gün ekstaradan bekliyorsun sanırım :D 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    isot99
    isot99's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı

aynen bende öyle bayramdan bi 7 gün önce bile alsan normal zamanında geliyor sanırım ama bayram ve yılbası üzeri ve içinde aldıgın herşey 25 -30 gün arasnda geliyor uzuyor bi 10 gün ekstaradan bekliyorsun sanırım :D 

Umarım 10 gün olur. Daha uzun sürerse sıkıntı :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    isot99 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı
    do_som bunu yazdı
    isot99 bunu yazdı

Umarım 10 gün olur. Daha uzun sürerse sıkıntı :D

inşallah :D bidaha bayramda ve yılbasında birşey almıyıcam :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sansar55
    sansar55's avatar
    Erkek

hic biri gelmiyor. 3 ay olan var2 ayı gecen var hepsi kayıp paralari iade aldim.aliexpres sorunlu nedense

- ahmet abi sen hala ölmedin mi ya? - yok yok ölmedim - e öldü demişlerdi? - yok ölmedim
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

10 günü geçen postam olmadı son 15 20 gündür sağolsun hepsi hızlı hızlı geldi.

bir tek bir kameramın paketinin üstündeki etiket yırtılmış ondan 4 gün gecikmeli çkış yaptı çinden ayın 15 inde bakalım kaç güne gelir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 13039 Toplam Mesaj: 134
yurt dışı alışverişi