folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı

Yurt Dışı Postasında Gecikme Yaşayan Müritler Varmı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tayga
    Tayga's avatar
    Erkek

Toplamda 30 a yakın kargom var Malezya Singapur Çin merkezli 11.11 de verilenlerden 5-6 sı geldi

Ama takip No olmayanlar imzaya gerek olmuyor yani elden teslim zorunluluğu yok posta kutusu varsa içine koyuyorlar yoksa bahçeye atıp gidiyorlar 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek

Almanyadan trafik cezasi gelecek, en az 10 gundur gelmedi.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek
    do_som bunu yazdı

kargolarimdan bitanesi geldi insallah diger uc tanede gelir 😂😂😂😂

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşlar gelen giden olmadımı size 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gelen giden varmi arkadaslar benim birtanesi geldi digerleri gelmedi daha varsada Kac gun gecikme ile geldi soylermisiniz 

do_som tarafından 07/Ara/16 10:30 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

Takip nosu olmayan 1 urunum kaldi..diger hepsi geldi.. Bekliyoruz. 

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Başbakanlıkla güzel bir çalışma yürütüyorum, yakında alibaba, dealextreme, ebay vs sitelerden ara mal olmayan (yani üretimde kullanılmayan) elektronik ürünleri alamayacaksınız; hediye olarak da getiremeyeceksiniz; örneğin 100 dolarlık bir avize buldunuz ve ledlerden oluşuyor bunu içeri sokamayacaksınız, eğer bu bir ara malsa yani avizeyi oluşturan ledler veya kablolar işçiliğe maruz kalarak imal edilebilecekse yani burada üretimde kullanılacaksa geçecek aksi halde geçemeyecek.Uygulamada 3 ayı bulacağını tahmin ediyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Başbakanlıkla güzel bir çalışma yürütüyorum, yakında alibaba, dealextreme, ebay vs sitelerden ara mal olmayan (yani üretimde kullanılmayan) elektronik ürünleri alamayacaksınız; hediye olarak da getiremeyeceksiniz; örneğin 100 dolarlık bir avize buldunuz ve ledlerden oluşuyor bunu içeri sokamayacaksınız, eğer bu bir ara malsa yani avizeyi oluşturan ledler veya kablolar işçiliğe maruz kalarak imal edilebilecekse yani burada üretimde kullanılacaksa geçecek aksi halde geçemeyecek.Uygulamada 3 ayı bulacağını tahmin ediyorum.

yani takılan her kargo için artık sana mı küfür edeceğiz :D Şakası bi yana vergisiz alışverişin önüne geçebilmek için herşeyi yapıyor lavuklar amq boğazımızada bi sayaç taksınlarda aldığımız nefeside vergiye bağlasalar onlarda kurtulsa bizde kurtulsak. 

Wordpress - SEO & Digital Marketing
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatih54
    Fatih54's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı

Hangi ülkede böyle bir durum var ki bizde olsun?

Saçma sapan işsiz cahillerin ülkem gelişsin adı altında sırf kar elde etmek amacıyla tüm halka etki edebilecek bir olay üzerinde resmi kurumlarla çalışmalarını doğru bulmuyorum. Ülkede herkes birbirini soymaya çalışırken, Amerika'dan kargo dahil ürün buradan kat kat ucuza gelirken niye buradan bir şey alayım? Eğer bu tarz bir durum varsa umarım yakın zamanda batarsınız.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sRcN
    sRcN's avatar
    Erkek
    Fatih54 bunu yazdı

Hangi ülkede böyle bir durum var ki bizde olsun?

Saçma sapan işsiz cahillerin ülkem gelişsin adı altında sırf kar elde etmek amacıyla tüm halka etki edebilecek bir olay üzerinde resmi kurumlarla çalışmalarını doğru bulmuyorum. Ülkede herkes birbirini soymaya çalışırken, Amerika'dan kargo dahil ürün buradan kat kat ucuza gelirken niye buradan bir şey alayım? Eğer bu tarz bir durum varsa umarım yakın zamanda batarsınız.

Sakin ol şampiyon cahil cühela dediğin adamı tanımıyorsun bile...

Wordpress - SEO & Digital Marketing
Toplam Hit: 13013 Toplam Mesaj: 134
yurt dışı alışverişi