Yurt Dışına Çıkış Yapmış Gözüküyorum
-
Entırsan bir dürüm takip edelim bakalım.
-
Hocam birde imei kaydı yap tamamen karışsın :)
-
watervay bunu yazdı
Hocam birde imei kaydı yap tamamen karışsın :)
ahah yok bu durum imei de işe yaramaz :)
-
hocam ne oldu bu iş?
-
MaviGozluDev bunu yazdı
hocam ne oldu bu iş?
Selam hocam
en başta cimer e yaptığım başvuru sonucuna yanıt geldi. Gerekli düzenlemeyi yapıp kaydımı silmişler. Yanlışlık olduğu aşikar 😊 bu da değişik bir tecrübe oldu daha önce hiç emniyet müdürlüğü ve adliyeye gitmemiştim 😊
EmQceR tarafından 12/Tem/19 09:30 tarihinde düzenlenmiştir -
Gelme zaten ne işin var adliyelerde. Adalet ilk başta burda milletin kucağında dolanıyor. Orospu olmasına rağmen şu adaletin, adliyedeki muameleden kaçıp dışarda arıyor adalet kendi adaletini.
-
EmQceR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
hocam ne oldu bu iş?
Selam hocam
en başta cimer e yaptığım başvuru sonucuna yanıt geldi. Gerekli düzenlemeyi yapıp kaydımı silmişler. Yanlışlık olduğu aşikar 😊 bu da değişik bir tecrübe oldu daha önce hiç emniyet müdürlüğü ve adliyeye gitmemiştim 😊
Geçmiş olsun, erken fark etmen iyi olmuş. Saçma sapan bir durumda / zamanda karşına çıkmasından iyidir :)
-
MaviGozluDev bunu yazdıEmQceR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
hocam ne oldu bu iş?
Selam hocam
Geçmiş olsun, erken fark etmen iyi olmuş. Saçma sapan bir durumda / zamanda karşına çıkmasından iyidir :)
Evet hocam sanırım bazı resmî kurumlara da sunuluyor bu belge
-
Oh iyi hadi gecmis olsun madem...
Temiz atlattik konuyu gibi gorunuyor :D
-
garga bunu yazdı
Oh iyi hadi gecmis olsun madem...
Temiz atlattik konuyu gibi gorunuyor :D
Aynen hocam en azından savcılık soruşturması devam ediyor belki farklı bir olay varsa o da çözülür