folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışında Yaşanan Tuhaflıklar

Yurt Dışında Yaşanan Tuhaflıklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:
    -----------------------------

- Otobüste yaşlılara yer verme olayı bizde var. Yurt dışında şaşırdığım ilk şey bu olmuştu yer verme diye bir olay yok :|

- Tuvaletlerde taharet borusu yok! Lan ne kıymetli şeymiş meğerse alışana kadar canım çıktı.

- Pisuarlar arası fayans blok yok. İnsan işerken bir tedirgin oluyor :D

Avrupa için şimdilik bunlar aklıma geldi.

bir keresinde otobüsteyim yaşlı bi adam bindi geldi ayakta bekliyor önümde kalktım dedim gel otur adam mal mal yüzüme bakıyor diyorum geç otur tabi dillerini fazla bilmiyorum el kol hareketleriyle anlatıyorum adam benden korktumu naptıysa  benden uzaklaştı  :))

taharet borusu zaten ayrı bir olay

+ olarak  kahvaltı diye birşey yok  sabah sigara kahve  başka birşey yiyip içmiyorlar. Üniversitede sabahları tost yapan yerin önünde sadece türkler oluyordu.Birde bunlar sabah sabah napıyorlar diye tip tip bize bakıyorlar biz yerken:))

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

- Otobüste yaşlılara yer verme olayı bizde var. Yurt dışında şaşırdığım ilk şey bu olmuştu yer verme diye bir olay yok :|

- Tuvaletlerde taharet borusu yok! Lan ne kıymetli şeymiş meğerse alışana kadar canım çıktı.

evet amk kıçta bok bitmiyor sil sil.

ayrıca o fayans blok olmadığından başkasının sidiği üstüne sıçrayabiliyor.

sikerim böyle işi.

He is finding himself.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

Z-CHAN bunu yazdı:

sabahları bnde birşey yiyemiyorum :S kahvaltı yapmayalı ne kadar zaman oldu...sanırım buna kolay alışacam :D

bir keresinde otobüsteyim yaşlı bi adam bindi geldi ayakta bekliyor önümde kalktım dedim gel otur adam mal mal yüzüme bakıyor diyorum geç otur tabi dillerini fazla bilmiyorum el kol hareketleriyle anlatıyorum adam benden korktumu naptıysa  benden uzaklaştı  :))

taharet borusu zaten ayrı bir olay

+ olarak  kahvaltı diye birşey yok  sabah sigara kahve  başka birşey yiyip içmiyorlar. Üniversitede sabahları tost yapan yerin önünde sadece türkler oluyordu.Birde bunlar sabah sabah napıyorlar diye tip tip bize bakıyorlar biz yerken:))

sabahları bnde birşey yiyemiyorum :S kahvaltı yapmayalı ne kadar zaman oldu...sanırım buna kolay alışacam :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

Moskova'da sokakta ilk gezindiğim gün 2005 senesi. Puşkinskaya caddesinde Polis beni durdurdu pasportumu görmek istedi.

Ardından çok iyi bir Türkçeyle 'vay demek sen Türksün, benim karımda bir Türk için beni terk etmişti' dedi

yarım saat ecel terleri döktürdükten sonra bıraktı beni dingil.

Rusyada Türkçe bilen bir polise rastlama ihtimali, çölde kutup ayısına rastlama ihtimali ile aynı.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ha şimdi aklıma geldi,

geçen partiden çıktım, kafa 1milyon tabi, tuttum şehrin merkezindeki kilisenin karşısındaki duvara işedim!

polis çevirdi beni kimlik kontrolü falan yaptı işte ne yapıyon sen utanmıyon mu falan ben de etmeyin tutmayın kusura bakmayın...

yanımdaki kız sağolsun polislere biraz kur yaptı da yırttım paçayı. yoksa nezarete...

polisin şu sorusu hala kulağımda çınlar: "türkiyede bunu yapsaydın ne olurdu?"

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

Almanyaya gitmiştim Berline.Otobuste bi teyzeye yer verdim şaşırdı kadıncağız öptü beni felan.Baya bi şaşırdım

Tahret sorununu 1 litrelik pet su şişesini ibrik yaparak idare ettim.Adamlar götlerini yıkayamıyolar sonra yok medeniyet yok bilmemne.

Tek pisuvara 5 kişi sığabiliyor ya komedi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

Pek yurtdışı sayılmaz çıkma şansım olmadı henüz ama anlatayım bari.,

Kıbrısa gitmiştim bundan 3 sene önce.Daha Ercana adımımı yeni atmışım freeshopların orda freeshop çalışanlarınn biri bana bişeyler diyo Kıbrıs Türkü aramızda  5 6 adım uzaklık var.Anlamıyorum bende ne dediğini mal mal yüzüne bakıyorum.Sonra abim gitti standın önündeki kalemi yerden aldı adama verdi.Meğersem adamın isteği ulaşacak durumda olamadığında kalemi rica ediyomuş abim kıbrısta öğrenci oldugundan anlamıştı tabi.

Kıbrıscık şivesini bilen bilir :)

Bu da böyle bir anımdır.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

Rahatlık olayı belırlı bır noktadan sonra rahatsız etmeyebaslıyor baslıyor.Telefonla ugrasırken sınıftakı karının telefonun ne guzelmıs dıye kucagına oturması.Önceki  gün bırlıkte oldugun hatunla yuzyuze gelmen ve bırsey olmamıs gıbı konusmaman.Saunaya  hatunların cıplak gırmesi.Namus kavramının olmamasıınsan ahlaktan uzaklastırıyor ılk etaplarda  cokhosuna gıdıyor bu ama belırlı bır sure sıkılmaya baska yonlerde aramaya calısyorsun.Hatunlarda cılve hıc birşey yok.Türkiyem gıbısı herseyın bı anlamı albenısı var :)

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

2 Euro=1 Ytl olayınıda unutamadım ağalar.Makinelerden Sigaralar biralar  vs. :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

ingilteredeyken

insanlara turkum dedigimde, kebaci gozuyle bakmalari.

beklemedigin kizlarin turkce bilmeleri , babalri turkmus . 3 tane kizla tanismitim babalari turkdu.

yurtdisinda etli yemek olayi sorun oluyor. domuz eti heryerde yaygin. chicken heryerde bulunmuyor hatta beef nereyse imkansiz ( kasaplardan almak zorundasiniz ) yoksa diger turde sosis vb. gidalar karisik oluyor %40 pork, %60 beef gibi.

tuvalet ayri bi sorun :) dikkat edin, sunu gordum ingilterede aslinda bazi aileler kurallara sahip cikabiliyor. mesela bizim dukkana calisan kizin kizkardesi geliyordu, kiz daha 16 yasindaydi Turk babadan olma ( babasini hic tanimamis ) , mesela bir aralar bizim dukkana cok geliyordu, sonradan anlasildi durum. annesi kizi sabah iki erkek arkadasi ile is uzerinde yakalamis. kavga etmisler kizda bizim dukkanda takiliyordu.

yani boyle :)  acayiplikler var, 2-3 haftaya kadar gene gidebilirim. yazarim ordan.

gerci su anki bulundugum yer turk kulturune daha yakin , ama amerikan ruzgari ile kavrulmakta. onceden sex oncesi evlilik bulgarlarda dahi kotu gozle bakilirken , bugun normalmis gibi kavranmakta. bulgarla "komuznizma beshe disiplina" demekte yaslilari. yani komunizm kuraldi manasinda. komunizmi sevmem ama bazi seylerde kapitalizmden daha iyi...

Toplam Hit: 4187 Toplam Mesaj: 34