folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışında Yaşanan Tuhaflıklar

Yurt Dışında Yaşanan Tuhaflıklar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

matematik1 bunu yazdı:

Rahatlık olayı belırlı bır noktadan sonra rahatsız etmeyebaslıyor baslıyor.Telefonla ugrasırken sınıftakı karının telefonun ne guzelmıs dıye kucagına oturması.Önceki  gün bırlıkte oldugun hatunla yuzyuze gelmen ve bırsey olmamıs gıbı konusmaman.Saunaya  hatunların cıplak gırmesi.Namus kavramının olmamasıınsan ahlaktan uzaklastırıyor ılk etaplarda  cokhosuna gıdıyor bu ama belırlı bır sure sıkılmaya baska yonlerde aramaya calısyorsun.Hatunlarda cılve hıc birşey yok.Türkiyem gıbısı herseyın bı anlamı albenısı var :)

nerde oldugunu merak ettim.ama dogru diorsun ugrasak bişi olmayınca herkes kucagında olunca işin zevki kacar..insan biraz kasacak  heycan yapacak :D

valla nerde olduğunu bende merak ettim.şahsen abaza değilim cinsel açlık çekiyorum felsefesine göre hareket ediyorum.biri gelip benim kucağıma oturursada sonuçları onun açısından iyi olmaz diyorum (tahmin yok bu kesin :D )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnerJiC
    EnerJiC's avatar
    Erkek

Ben okudum manyak dumurlar var :D süper hikayeler en sondaki güzel ama bişeyler içmeye bir yere giren kızların dansetmesi :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

ahahah dans eden kızlar her zaman iidir :D

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
Toplam Hit: 4190 Toplam Mesaj: 34