Yurt Dışında Yaşanan Tuhaflıklar
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
matematik1 bunu yazdı:
Rahatlık olayı belırlı bır noktadan sonra rahatsız etmeyebaslıyor baslıyor.Telefonla ugrasırken sınıftakı karının telefonun ne guzelmıs dıye kucagına oturması.Önceki gün bırlıkte oldugun hatunla yuzyuze gelmen ve bırsey olmamıs gıbı konusmaman.Saunaya hatunların cıplak gırmesi.Namus kavramının olmamasıınsan ahlaktan uzaklastırıyor ılk etaplarda cokhosuna gıdıyor bu ama belırlı bır sure sıkılmaya baska yonlerde aramaya calısyorsun.Hatunlarda cılve hıc birşey yok.Türkiyem gıbısı herseyın bı anlamı albenısı var :)
nerde oldugunu merak ettim.ama dogru diorsun ugrasak bişi olmayınca herkes kucagında olunca işin zevki kacar..insan biraz kasacak heycan yapacak :D
-----------------------------valla nerde olduğunu bende merak ettim.şahsen abaza değilim cinsel açlık çekiyorum felsefesine göre hareket ediyorum.biri gelip benim kucağıma oturursada sonuçları onun açısından iyi olmaz diyorum (tahmin yok bu kesin :D )
-
Ben okudum manyak dumurlar var :D süper hikayeler en sondaki güzel ama bişeyler içmeye bir yere giren kızların dansetmesi :D
-
ahahah dans eden kızlar her zaman iidir :D