Yurtdışı Seyahatine Çıksanız Hangi Ülkeyi Tercih Edersiniz?
-
muz cumhuriyeti
-
muz cumhuriyeti
-
Ukrayna-Kiev derim.. Kiev'de yaşıyorum.Her türlü mekan var.. 20TL'ye bir şişe vodka ve yanında meyva suyu açıracağın mekan da var 20TL'ye su içeceğin mekan da. Marketlerde içki fiyatlarını söylemiyorum bile.Burada cidden bir litre bira bir litre sudan daha ucuz =) Türkiye'ye yakın olması da avantaj..gelcekseniz yardım edebilirm....
-
doguk bunu yazdı:
-----------------------------
Ukrayna-Kiev derim.. Kiev'de yaşıyorum.Her türlü mekan var.. 20TL'ye bir şişe vodka ve yanında meyva suyu açıracağın mekan da var 20TL'ye su içeceğin mekan da. Marketlerde içki fiyatlarını söylemiyorum bile.Burada cidden bir litre bira bir litre sudan daha ucuz =) Türkiye'ye yakın olması da avantaj..gelcekseniz yardım edebilirm....
-----------------------------Tamam hacı sen hatta kal. Gelebilirsek ulaşırız sana (: Arkadaşlarında tavsiyesi vardı kiev'deki okullar, yaşam süper die..
-
Burda 3. senem. şuan 2. sınıfta okuyorum.Herşey yolunda giderse 2.5 sene daha burdayım =) beklerim...
-
Tamam eywallah (=
-
BRATİSLAVA .....
-
doguk bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Okulları nasıldır hocam okuma fırsatı nedir?Üni lerin durumu nasıl..Artı Dil olarakda ing.? Eee votka bira vs olan yerlerde mekanlarda çoktur gece hayatları nasıl :D?
-
hayatımı kaybetmeden Ukrayna'yı
Fidel Castro ölmeden Küba'yı
GÖRMEYİ MUTLAKA İSTİYORUM...
-
çek cumhuriyeti, 5 bira 1 $, adam başı 5 tane hatun düşüyor , ulaşım beleş , herşey çok ucuz vize almak biraz kasıcı ama kısa süreli olursa sorun çıkarmıyorlar