Yurtdışına Yerleşmek İstiyorum
-
hollandaya git marijiuana serbest vur cigaraya hayatını yaşa kafanı dağıt ;)
-
dediklerinin hepsi olmasa da kısmen yaşamış bunun sonucunda ankaradan alanya ya geldim düşün yurtdışına çıkmadım sadece alanyaya geldim.Burda yaşadıklarımı tahmin bile edemessin yaşadığın yerden çok farklı 4 senedir buralardayım hala alışamadım borç harç olduğu içinde işten de çıkamadım.Ama askerliğim geldi ankara ya tekrar dönüorum yaşadığm mutluluğu tarif edemem.Düşün yani sadece alanya yurtdışı olsa kafayı yerim heralde... Bi daha mı yurtdışında cennet die bi ülke olsa illede ankara diorum .Daha sonradan pişman olacağın kararlar verme tekrar tekrar düşün derim gurbet zor hele tanıdık kimsen yoksa çok daha zor...
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Bıktım artık burdaki hayattan.Kimseyi tanımadığım biryere kaçmak istiyorum.
Allaha şükür yine dururmum iyi ama,,,
Bir zamanlar benim için aşkından ölen bensiz yapamayacağını söyleyen canımdan çok sevdiğim,Onun için herşeyi göze aldığım evlenmek istediğim, canım kanım yaşama sevincim herşeyim dediğim kız şimdi bana " Senden iğreniyorum,tiksiniyorum,miğdemi bulandırıyorsun beni rahatsız etme diyor)Ve ben bu kız için 1 senede tam 11 kere istanbuldan antalyaya gittim.yapmadığım fedakarlık kalmadı.işdenmi atılmadım, borca harcamı girmedim, ailemle arammı bozulmadı, arkadaşlarımımımı kaybetmedim, kavgamı etmedim daha neler neler :(
Aynı şehirde yaşamak aynı havayı solumak bile canımı sıkıyo.
Güler yüzlü yardımsever bir insanım bu yüzden herkez beni salak sanıp kullanmaya kazıklamaya çalışıyor ve başarıyorlarda,,
Dostum diyebileceğim sırtmı yaslayabileceğim derdimi anlatabileceğim tek bir insan bile yok,
Kardeşim olacak üçkağıtcı bile benle konuşmuyor..Nedeni ise sadece onu kötü arkadaşlarından korumaya çalışmam.
Herşey güzel olacak diye kendimi kandırmaya çalışıyorum ama olmuyor..
Yurtdışında biryere gidip orda kalmak orda çalışmak (en azından bir süre ) İstiyorum.Kimseyi tanımıyım.Kimse beni tanımasın.Sadece işime gücüme bakayım.
bilmiyorum herhangibi bir yer olabilir.Hollanda,canada,japonya,Çin belkide amerika yada herhangibi bir yer.
Ne yapabilirim nasıl burdan uzaklaşabilirim nasıl başka bir ülkeye gidebilirim hiç bir fikrim yok..Derdimi anlatacağım kimse yok o yüzden sizelere anlatıyorum dostlarım..Belki en güzeli herşeyden kaçış....
Nasıl yurtdışına gidebilirim fikri olanınız varmı ?
-----------------------------
Sen ben mi sin ? yada ben senmiyim ? yada sen sensen ben kimim ? m.k aynı olay bendede var :S beni bilion abim msnden çooook konustuk seninle hatırladın mı ? aynısı bende de var yurtdışı hayalimm :) böle yokmu abawww orda ewlenecem lanet olsun yaaa böle türkiyesinede böle işede. -
abi bu arada bende gidecem ukrayna'ya gel msn'e konusalım hersei anlatim sana :) çok pis planlarım var :) heuahhuahuah :) ;) akıllara zarar.
-
The_Holigan bunu yazdı:
abi bu arada bende gidecem ukrayna'ya gel msn'e konusalım hersei anlatim sana :) çok pis planlarım var :) heuahhuahuah :) ;) akıllara zarar.
-----------------------------Engin Senmisin :D
-
Tayland'a yerleş mis gibi yer. Hem ucuz :| Bangok.
Bi elemanın tayland hakkında açtığı blog: http://www.kadavra.blogspot.com/
-
Almanya - Bulgaristan gibi ülkelere git yalnızlık çekmessin Türkde bol ne de olsa :)
-
yurt dışı çekici olsada ınsanlar senı kullanıyosa o çevreden uzaklaş şehir değiştir iyi geliyo ben marmaristen izmire taşındım rahatladım sömürgenlerden uzak ohh
-
Nurky bunu yazdı:
Almanya - Bulgaristan gibi ülkelere git yalnızlık çekmessin Türkde bol ne de olsa :)
-----------------------------Ben türklerden kaçıyorum zaten :)
-
AB ülkeleri dışındakiler tatmin etmez seni.Ama evlilik dışında da bir çıkar yol yok.Evlenmek de istemiyorum şahsım adına.sonuçta son kale evlilik.onda dikkatli olmak lazım ve sonsuza kadar kendin de karşındaki de mutlu olmalı.
Bu sebepten sen en iyisi Hokkori'ye git biraz kafanı dağıt -bir iki ay- sonra güçlü olmaya bak derim ne bilim.
Hani ben olsam o kızı sallarım bi koseye umrumda olmaz emegine yanar sonersin bi iki haftada , kardeşimi dışarda bağlarım iki gece babamı da ikna ederim ben leb desem o leblebi olsun der olar biter: )
Kasmaya gerek yok ağız burun dal onlar gitsin yurtdışına : ))