Yurtdışındaki Önemli Üniversitelere Giriş
-
Asyalılar ve Hintlilerden yer kalırsa girersin.
-
katıl katılma gerçek bu
sabancının koçun çocukları bile top 5 deki okullara gidemiyorlar sen nasıl gideceksin diyorum kabul edilseydi onlar giderdi kaldıki siktim kuşaktan beri referansı olan adamlar... -
c0der bunu yazdı
katıl katılma gerçek bu
sabancının koçun çocukları bile top 5 deki okullara gidemiyorlar sen nasıl gideceksin diyorum kabul edilseydi onlar giderdi kaldıki siktim kuşaktan beri referansı olan adamlar...Büyük konuşmamak lazım hocam
Orada okuyanlar uzaylı değil sonuçta İNSAN senin ve benim gibi insan
-
plastner bunu yazdıc0der bunu yazdı
katıl katılma gerçek bu
sabancının koçun çocukları bile top 5 deki okullara gidemiyorlar sen nasıl gideceksin diyorum kabul edilseydi onlar giderdi kaldıki siktim kuşaktan beri referansı olan adamlar...Büyük konuşmamak lazım hocam
hocam bu bütün yorumlardan çıkardığım sonuç(benim fikrim değil) :D o insan dediğin kişiler sıçarak mermeri deliyorlar azimleri sayesinde...
-
plastner bunu yazdıc0der bunu yazdı
katıl katılma gerçek bu
insan ama işte isviçre okullarına daha kundaktayken gidip ondan sonra o üniversitelere gidiyorlar...
-
Hocam sen nasıl istersen öyle düşün.
Son Lafım budur.
Azimle sıçan duvarı deler.
-
plastner bunu yazdı
Son Lafım budur.
yalan, para olmadan bi bok yapamazsın...
-
c0der bunu yazdıplastner bunu yazdı
Son Lafım budur.
yalan, para olmadan bi bok yapamazsın...
Parayı kazanırsan girersin ot ot ders çalışmak ile zaten olmaz
-
c0der bunu yazdı
mevzu küçümsemekle alakası yok hoca sen yırtık dondan çıkar gibi MIT e gitmek istediğini söylüyorsun
avrupadan bir insanın onun dengi collegeda okuması için bir le rosey de bir lyceum alpinum zuoz gibi kaliteli isviçre okullarında fln eğitim almış olması lazım...
sonuçta dünyada top 3 amerikada top 5 de olan bir okuldan bahsediyorsun
kısacası ya zengin, zeki olup referansın olacak yada cumhurbaşkanı baban olacak ki Harvard gibi üniversitelere kabul edilebil :)Amerika mı daha büyük dünya mı?
-
recluse bunu yazdıc0der bunu yazdı
mevzu küçümsemekle alakası yok hoca sen yırtık dondan çıkar gibi MIT e gitmek istediğini söylüyorsun
avrupadan bir insanın onun dengi collegeda okuması için bir le rosey de bir lyceum alpinum zuoz gibi kaliteli isviçre okullarında fln eğitim almış olması lazım...
sonuçta dünyada top 3 amerikada top 5 de olan bir okuldan bahsediyorsun
kısacası ya zengin, zeki olup referansın olacak yada cumhurbaşkanı baban olacak ki Harvard gibi üniversitelere kabul edilebil :)Amerika mı daha büyük dünya mı?
Dunya daha buyuk ama Amerika yonetiyor.
Girmesine girersin kardesim de,bir ton extracurricular activity soruyor sana ders disinda ne yaptin diyor ? TOEFL`dan 100+ top skor 120,yillik $50k + diger masraflarini karsilicak para,kendine guven,unilerden ya da okulundan saglam referanslarin,adamlarin karsisina cikinca sozlu mulakatta konusabilirim diyorsan,basvur.Ama unutma SAT v.s gibi bir cok sinava girmen gerekcek,
Ana dili ingilizce olan cocuklar kadar sansin yok.
cordelian tarafından 28/Ağu/12 02:06 tarihinde düzenlenmiştir