Yürüyüş Yaparak Kilo Vermek
-
Hocam seninle aynı durumdayım. Hatta daha kısa olabilirim,daha fazla pc başında oturuyorum ve daha kiloluyum(kiloluydum).
T25 diye bi zımbırtı var. linki de burada;
https://www.youtube.com/watch?v=y5mPEpBT_TQ
ben buradan uzatmiyim olayı ama bir program var her gün 25 dk, alfa,beta, gama diye programlar var. 5 er gün sürüyor.
ben 3 hafta düzenli yaptım fakat 12 dk fln yapabildim ortalama.sadece alfa yaptım. diğerlerine de kasmadım açıkcası. 6 kilo verdim. dürüm de yedim pilavda.
bak sana bunu yap dünyanın en sağlıklı insanı olursun fln demiyorum ama deli gibi terletiyo ve yakıyor. direk hissediyorsun bunu. yürüyeceğine bunu yap.
malum sitelerden çok rahat bulup indirebilirsin.
not: hatunlar süper, ama zenci olan hoca gay ve sevgilisi ise arkadaki elemanlardan biri. bu bilgiyide vereyim :)
-
vardamir bunu yazdı
Hocam seninle aynı durumdayım. Hatta daha kısa olabilirim,daha fazla pc başında oturuyorum ve daha kiloluyum(kiloluydum).
ben buradan uzatmiyim olayı ama bir program var her gün 25 dk, alfa,beta, gama diye programlar var. 5 er gün sürüyor.
ben 3 hafta düzenli yaptım fakat 12 dk fln yapabildim ortalama.sadece alfa yaptım. diğerlerine de kasmadım açıkcası. 6 kilo verdim. dürüm de yedim pilavda.
bak sana bunu yap dünyanın en sağlıklı insanı olursun fln demiyorum ama deli gibi terletiyo ve yakıyor. direk hissediyorsun bunu. yürüyeceğine bunu yap.
not: hatunlar süper, ama zenci olan hoca gay ve sevgilisi ise arkadaki elemanlardan biri. bu bilgiyide vereyim :)
İlk programı cardio ama yaparken 13. dakkada kendimi yere bıraktım :)
Sıfırdan başlayacaklara uygun mu bilmiyorum ama bana uymadı :(
-
NoktaliVirgul bunu yazdıvardamir bunu yazdı
İlk programı cardio ama yaparken 13. dakkada kendimi yere bıraktım :)
Sıfırdan başlayacaklara uygun mu bilmiyorum ama bana uymadı :(
bende dedimya ortalamam 12 dk işte :)
uygun değil bencede ama evde beleş yapılabiliyor. Bayağı etkisini gördüm ben. Kas yapayım derken göz kıçarmazsak iyi :) öyle kaslarım olmasın normal insan olayım derseniz bence akşamları 3-5 dk takılmak bayaa işe yarıyor.