Yüzme Hakkında
-
Beyler 2 ay düzenli günde 2 saat yüzsem 2 ay sonunda ne gibi faydalarını görürüm?
-
22 tane baklava çıkar 2 tane de adonis
-
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Haha 3 baklava yeticek bana : )
-
kol kasların gelişir kürek kasların gelişir karın kasların gelişir ayak kasların gelişir nefes alıp vermen gelişir heryerin gelişir
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------Haha 3 baklava yeticek bana : )
-----------------------------Hocam cidden kaslarda belirginleşme olur mu ?
-
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kol kasların gelişir kürek kasların gelişir karın kasların gelişir ayak kasların gelişir nefes alıp vermen gelişir heryerin gelişir
Profesyonel yuzmesi lazim, oyle her yuzme bilen turk genci 2 saat her gun yuzse duzenli sisme olmaz kaslarda. Amac ne hocam? Belki tavsiyemiz olur -
kaygusuz bunu yazdı:
-----------------------------kol kasların gelişir kürek kasların gelişir karın kasların gelişir ayak kasların gelişir nefes alıp vermen gelişir heryerin gelişir
-----------------------------Bende bunu istiyorum hocam : )
-
bakla dışında herşey olur :) kanatların ve göüs kasların gelişir .
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------bakla dışında herşey olur :) kanatların ve göüs kasların gelişir .
-----------------------------Kol ? : )
-
nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------bakla dışında herşey olur :) kanatların ve göüs kasların gelişir .
-----------------------------Hocam ben 16 yaşındayım boyum:1.80 kilo:84 ve sitemizde havuz var dün açıldı hem şu lanet olası göbekten kurtulmak için hemde fit bir vücut yapmak için hergün yaklaşık 2 saat yüzmeyi planlıyorum ve yüzmenin boyda uzattığını duydum ondan başlıyacağım yüzmeye..
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------nevorapat bunu yazdı:
-----------------------------Hocam ben 16 yaşındayım boyum:1.80 kilo:84 ve sitemizde havuz var dün açıldı hem şu lanet olası göbekten kurtulmak için hemde fit bir vücut yapmak için hergün yaklaşık 2 saat yüzmeyi planlıyorum ve yüzmenin boyda uzattığını duydum ondan başlıyacağım yüzmeye..
-----------------------------1.80 boy var zaten daha ne kadar uzamayı düşünüyorsun =)