folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzme Ve Boks Aynı Anda Yapsam Vücuda Zarar Verirmiyim.

Yüzme Ve Boks Aynı Anda Yapsam Vücuda Zarar Verirmiyim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ne kadar suredir boks yapiyorsun ? 

ve maclarini nerede yapiyorsun ?

la liberte ne meurt jamais.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

sinirli ve stresliysen boks yap.ama boks ve yüzme aynı anda yürümez.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    bence şöyle bence böyle demeyin bilmiyorsanız söylemeyin bence :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

düzenli yap o halde , haftada 6 antreman 2 yüzme 4 boks .

yüzerken gevşeyen ve rahatlayan kasların boks'a geldiginde gerilir. güzel olur tabiki 18 den büyüksen

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

bi bok olmaz

yanlız aldığın vitamin sodyum mineral seviyesini yükselt .. 2 sporda çok kalori yakan sporlar

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahin141
    sahin141's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    -----------------------------

bilir kişi olarak söylüyorum. sakın sakın sakın yapma.

bir kere yüzme ve boks ters kasları çalıştırır.

sen box diyorsan itme kasların ön kol ağırlıklı çalışman lazım yüzme arka kol çalıştırır ki buda senin boxunu etkiler.

fakat ikisindede ciddi değilsen spor olsun amacındaysan o zaman iki güzel aktivite diyelim diğer türlü ikisini paralel götürürsen ikisinide yersin.

boks'u ciddi anlamda yapmaya başlayacağım geçen sene turnuvalara katılmadım ama bu sene turnuvalara filan katılacağım. Yüzmeyide ekl olarak yapmak istiyordum yüzme tekniğimi geliştirme için
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    hocam 2 si aynı anda yürümez.kasların mahvolur.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    sahin141 bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

sen box diyorsan itme kasların ön kol ağırlıklı çalışman lazım yüzme arka kol çalıştırır ki buda senin boxunu etkiler.

fakat ikisindede ciddi değilsen spor olsun amacındaysan o zaman iki güzel aktivite diyelim diğer türlü ikisini paralel götürürsen ikisinide yersin.

boks'u ciddi anlamda yapmaya başlayacağım geçen sene turnuvalara katılmadım ama bu sene turnuvalara filan katılacağım. Yüzmeyide ekl olarak yapmak istiyordum yüzme tekniğimi geliştirme için

saçmalama hocam lütfen.. boksta gerekli olan arka kol kaslarıdır yani triseps yüzme ve boks süper seçim bence hocam profosyonel olarak yapsan dahi sakatlanma riskin pek yok.. ayrıca kanat yapın geliştiğinde direk yumrukları daha iyi çıkabilirsin kanatlarıda yüzme ile çok güzel geliştirebilirsin..bunların üzerine herhangi bir tekme veya bacak sporuda eklersen senden iyisi yok 2 senede süper olursun.. yüzme ve boks ikisini birden yapabilirsin.. dipnot: bende yapıyorum bunları uzun zamandır sorun yok lisanslı sporcuyum ve zararını görmedim..

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

sahin141 bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

stil geliştirmek için bilen birinden yardım alsan

2hafta full yüzsen gelişir zaten

sadece teknik için boksunu yeme o zaman hocanada sölersen bilen biri ise sana aynı şeyi söler

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

Deli_Dervis bunu yazdı:
    sahin141 bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

saçmalama hocam lütfen.. boksta gerekli olan arka kol kaslarıdır yani triseps yüzme ve boks süper seçim bence hocam profosyonel olarak yapsan dahi sakatlanma riskin pek yok.. ayrıca kanat yapın geliştiğinde direk yumrukları daha iyi çıkabilirsin kanatlarıda yüzme ile çok güzel geliştirebilirsin..bunların üzerine herhangi bir tekme veya bacak sporuda eklersen senden iyisi yok 2 senede süper olursun.. yüzme ve boks ikisini birden yapabilirsin.. dipnot: bende yapıyorum bunları uzun zamandır sorun yok lisanslı sporcuyum ve zararını görmedim..

lisanslı boks yaptım daha neyi konuşuyorsun oturduğun yerden?

Toplam Hit: 5115 Toplam Mesaj: 24