folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yüzme Ve Boks Aynı Anda Yapsam Vücuda Zarar Verirmiyim.

Yüzme Ve Boks Aynı Anda Yapsam Vücuda Zarar Verirmiyim.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WingTsun
    WingTsun's avatar
    Erkek
    patates bunu yazdı:
    -----------------------------

Deli_Dervis bunu yazdı:
    sahin141 bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

saçmalama hocam lütfen.. boksta gerekli olan arka kol kaslarıdır yani triseps yüzme ve boks süper seçim bence hocam profosyonel olarak yapsan dahi sakatlanma riskin pek yok.. ayrıca kanat yapın geliştiğinde direk yumrukları daha iyi çıkabilirsin kanatlarıda yüzme ile çok güzel geliştirebilirsin..bunların üzerine herhangi bir tekme veya bacak sporuda eklersen senden iyisi yok 2 senede süper olursun.. yüzme ve boks ikisini birden yapabilirsin.. dipnot: bende yapıyorum bunları uzun zamandır sorun yok lisanslı sporcuyum ve zararını görmedim..

bilir kişi olarak söylüyorum. sakın sakın sakın yapma.

bir kere yüzme ve boks ters kasları çalıştırır.

sen box diyorsan itme kasların ön kol ağırlıklı çalışman lazım yüzme arka kol çalıştırır ki buda senin boxunu etkiler.

fakat ikisindede ciddi değilsen spor olsun amacındaysan o zaman iki güzel aktivite diyelim diğer türlü ikisini paralel götürürsen ikisinide yersin.

boks'u ciddi anlamda yapmaya başlayacağım geçen sene turnuvalara katılmadım ama bu sene turnuvalara filan katılacağım. Yüzmeyide ekl olarak yapmak istiyordum yüzme tekniğimi geliştirme için

lisanslı boks yaptım daha neyi konuşuyorsun oturduğun yerden?

yaklaşık 5 senedir savaş sanatları yapıyorum aktif olarak! boks gibi yumruk vuruşlu sporlar trisepsi geliştirir yani arka kol ki zaten vururken arka kol gerekir güreş gibi çekmeli kaldırmalı sporlarda ön kol yani biseps gerekir eğer 5 senedir bu işin içindeysem ve hala bunu yanlış bildiğimi iddia ediyorsan eyvallah.. ama araştırabilirsin dediğim doğru ve bu yüzden konuşuyorum!

Karşılıklı duran iki aynanın tam ortasındayım.. Kendimi kendimden ayırmışım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    poison_ivy
    poison_ivy's avatar
    Erkek

WingTsun bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

Deli_Dervis bunu yazdı:
    sahin141 bunu yazdı:
    patates bunu yazdı:

saçmalama hocam lütfen.. boksta gerekli olan arka kol kaslarıdır yani triseps yüzme ve boks süper seçim bence hocam profosyonel olarak yapsan dahi sakatlanma riskin pek yok.. ayrıca kanat yapın geliştiğinde direk yumrukları daha iyi çıkabilirsin kanatlarıda yüzme ile çok güzel geliştirebilirsin..bunların üzerine herhangi bir tekme veya bacak sporuda eklersen senden iyisi yok 2 senede süper olursun.. yüzme ve boks ikisini birden yapabilirsin.. dipnot: bende yapıyorum bunları uzun zamandır sorun yok lisanslı sporcuyum ve zararını görmedim..

bilir kişi olarak söylüyorum. sakın sakın sakın yapma.

bir kere yüzme ve boks ters kasları çalıştırır.

sen box diyorsan itme kasların ön kol ağırlıklı çalışman lazım yüzme arka kol çalıştırır ki buda senin boxunu etkiler.

fakat ikisindede ciddi değilsen spor olsun amacındaysan o zaman iki güzel aktivite diyelim diğer türlü ikisini paralel götürürsen ikisinide yersin.

boks'u ciddi anlamda yapmaya başlayacağım geçen sene turnuvalara katılmadım ama bu sene turnuvalara filan katılacağım. Yüzmeyide ekl olarak yapmak istiyordum yüzme tekniğimi geliştirme için

lisanslı boks yaptım daha neyi konuşuyorsun oturduğun yerden?

yaklaşık 5 senedir savaş sanatları yapıyorum aktif olarak! boks gibi yumruk vuruşlu sporlar trisepsi geliştirir yani arka kol ki zaten vururken arka kol gerekir güreş gibi çekmeli kaldırmalı sporlarda ön kol yani biseps gerekir eğer 5 senedir bu işin içindeysem ve hala bunu yanlış bildiğimi iddia ediyorsan eyvallah.. ama araştırabilirsin dediğim doğru ve bu yüzden konuşuyorum!

usta dogru söylüyor bende boks yapıyorum yumruk şiddeti artsın diye close grip bench press (tüm arka kol hareketleri)  calısması yapıyorum.

GOA/PSYCHEDELİC TRANCE
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

boks antrenmanlarında sadece kondisyon ve teknik çalışıyorsanız sürekli maça çıkmıyorsan yani ikisinde yapmanda sakınca yoktur bence

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 5116 Toplam Mesaj: 24