Zabıtalar Kaça Kadar Çalışır
-
gecen sene parsellerde bir, pilav yedik @bychaos ben 2 kişi daha onlar tbt'den değil, hepimiz kan kustuk o derece midede artık bir şey kalmadı kusacak, kan kustuk bildiğin.
Şikâyette edemedik adamı çünkü el arabasında satıyordu.
Ekmek parası hesabı adama bir şeyde yapmadık zehirlendiğimizi bile söylemedik sustuk 1 daha o günden beri pilav yiyemedim.
aklıma geldi nedense.
Bir adam demişti pilavı tavuk suyundan yaparsan tehlikeli et suyundan yapıyorum hiç sorun olmadı demişti bir pilavcı eminönünde, bilmiyorum umarım iş yaparsın.
Aklıma geldi VALLAHi neden anlattım bilmiyorum :|
Hayırlı işler ustam zabıtalar vardiyalı bu arada onlardan kurtuluş yok, ama gece karışmazlar çoğu esnafa onuda biliyorum çünkü gece işlek olmayan yerlerde pek bulamazsın onları daha çok pazarın oralarda gezerler. -
Avrupa yakasını pek bilmem ama arkadaşların yanına gitmiştim unkapanı çarşısının orda bi pilav yemiştim tadı halen damağımda. Adam artık nam yapmış, 5-10 dk kalabalıkta sıra beklemiştik :D . Akşam 11-12 gibiydi saat, elimizde tabak ayakta tıkınırken bi anda daha parayı vermemişken tezgahıyla kaçmaya başladı. Baktık ki zabıta haberi almışlar. 10dk sonra geri geldi de ödedik parasına adama. Sözüm şu ki dikkatli ol hocam.
-
dayim zabita haremde 5den sonra bitiyor işleri gece bişi olmaz
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------ehveniser bunu yazdı:
-----------------------------olmadı bi tabak ikram edersin :)
-----------------------------daha yeni başlamış satmaya. bu olmadı işte.
hocam bol satışlar :)
-----------------------------
bize değil yahu,zabıtaya :) -
dayım zabıta y.bosna bahcelievlerde arıyımda ümraniyede meydanda işportacı var gidin arabasını elinden alın diyim :) şaka şaka :)
akşam pek çıkmazlar sen bu soğukta ne pilavı satıyon sarpercim git mısır sat
-
PM at hocam. Ümraniyeliyim zabıtalarla yakın ilişkilerim vardır şefe bildiririz ;)
-
valla dün gece 1.30 da qeldiler bizim dükkana :D
-
DrKeworks bunu yazdı:
-----------------------------valla dün gece 1.30 da qeldiler bizim dükkana :D
-----------------------------1.30 a kadar ne işin var dükkanda :D
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------Avrupa yakasını pek bilmem ama arkadaşların yanına gitmiştim unkapanı çarşısının orda bi pilav yemiştim tadı halen damağımda. Adam artık nam yapmış, 5-10 dk kalabalıkta sıra beklemiştik :D . Akşam 11-12 gibiydi saat, elimizde tabak ayakta tıkınırken bi anda daha parayı vermemişken tezgahıyla kaçmaya başladı. Baktık ki zabıta haberi almışlar. 10dk sonra geri geldi de ödedik parasına adama. Sözüm şu ki dikkatli ol hocam.
-----------------------------o zaten en meşhuru :D millet arabayla geliyor yemek için.
-
Sarper bunu yazdı:
-----------------------------merhabalar
bi araba aldım üç tekerli ümraniye meydanda pilav satmayı planlıyorum.bu zabıtalar saat kaça kadar çalışıyo acaba bu konuda bilgisi olan varmı?
-----------------------------oha gelirim lan istanbula gelince bizim mekanlar orası hacı bu konuya yaz çalışma saatlerini mutlaka gelirim ketcap mayonezini mutlaka al :)