Zabıtalar Kaça Kadar Çalışır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

gecen sene parsellerde bir, pilav yedik @bychaos ben 2 kişi daha onlar tbt'den değil, hepimiz kan kustuk o derece midede artık bir şey kalmadı kusacak, kan kustuk bildiğin.

Şikâyette edemedik adamı çünkü el arabasında satıyordu.

Ekmek parası hesabı adama bir şeyde yapmadık zehirlendiğimizi bile söylemedik sustuk 1 daha o günden beri pilav yiyemedim.

aklıma geldi nedense.

Bir adam demişti pilavı tavuk suyundan yaparsan tehlikeli et suyundan yapıyorum hiç sorun olmadı demişti bir pilavcı eminönünde, bilmiyorum umarım iş yaparsın.

Aklıma geldi VALLAHi neden anlattım bilmiyorum :|

Hayırlı işler ustam zabıtalar vardiyalı bu arada onlardan kurtuluş yok, ama gece karışmazlar çoğu esnafa onuda biliyorum çünkü gece işlek olmayan yerlerde pek bulamazsın onları daha çok pazarın oralarda gezerler.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

Avrupa yakasını pek bilmem ama arkadaşların yanına gitmiştim unkapanı çarşısının orda bi pilav yemiştim tadı halen damağımda. Adam artık nam yapmış, 5-10 dk kalabalıkta sıra beklemiştik :D . Akşam 11-12 gibiydi saat, elimizde tabak ayakta tıkınırken bi anda daha parayı vermemişken tezgahıyla kaçmaya başladı. Baktık ki zabıta haberi almışlar. 10dk sonra geri geldi de ödedik parasına adama. Sözüm şu ki dikkatli ol hocam. 

der die das
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UzatmaNaciye
    UzatmaNaciye's avatar
    Erkek

dayim zabita haremde 5den sonra bitiyor işleri gece bişi olmaz

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

myblackworldweb bunu yazdı:
    -----------------------------

ehveniser bunu yazdı:

olmadı bi tabak ikram edersin :) 

daha yeni başlamış satmaya. bu olmadı işte.

hocam bol satışlar :)

bize değil yahu,zabıtaya :) 

Koca hestiy aya bedenem ?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

dayım zabıta y.bosna bahcelievlerde arıyımda ümraniyede meydanda işportacı var gidin arabasını elinden alın diyim :) şaka şaka :)

akşam pek çıkmazlar sen bu soğukta ne pilavı satıyon sarpercim git mısır sat

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

PM at hocam. Ümraniyeliyim zabıtalarla yakın ilişkilerim vardır şefe bildiririz ;)

Gel bili bili gates
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

valla dün gece 1.30 da qeldiler bizim dükkana :D

Cigu bigule :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:

valla dün gece 1.30 da qeldiler bizim dükkana :D

1.30 a kadar ne işin var dükkanda :D

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:

Avrupa yakasını pek bilmem ama arkadaşların yanına gitmiştim unkapanı çarşısının orda bi pilav yemiştim tadı halen damağımda. Adam artık nam yapmış, 5-10 dk kalabalıkta sıra beklemiştik :D . Akşam 11-12 gibiydi saat, elimizde tabak ayakta tıkınırken bi anda daha parayı vermemişken tezgahıyla kaçmaya başladı. Baktık ki zabıta haberi almışlar. 10dk sonra geri geldi de ödedik parasına adama. Sözüm şu ki dikkatli ol hocam. 

o zaten en meşhuru :D millet arabayla geliyor yemek için.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Sarper bunu yazdı:

merhabalar

bi araba aldım üç tekerli ümraniye meydanda pilav satmayı planlıyorum.bu zabıtalar saat kaça kadar çalışıyo acaba bu konuda bilgisi olan varmı? 

oha gelirim lan istanbula gelince bizim mekanlar orası hacı bu konuya yaz çalışma saatlerini mutlaka gelirim ketcap mayonezini mutlaka al :)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
Toplam Hit: 8505 Toplam Mesaj: 34