Zabıtalar Kaça Kadar Çalışır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek

ooooo hocam hayırlı olsun 

buluşmalarda uğrarız yanına :)

bu arada belediye simitcilerden işgal parası topluyo vergi gibi belediyenin logosu olan simitcileri görmüşsünüzdür. pilavcılarda öyle bi dürü yok mu?

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fotografci
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek

Kaça kadar oradasın ben de ümraniye'deyim belediyenin arkasında fotoğrafçıyım. Gece geç çıkıyorum ama erken çıkabilirsem uğrarım aradan.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

madrew bunu yazdı:
    -----------------------------

Avrupa yakasını pek bilmem ama arkadaşların yanına gitmiştim unkapanı çarşısının orda bi pilav yemiştim tadı halen damağımda. Adam artık nam yapmış, 5-10 dk kalabalıkta sıra beklemiştik :D . Akşam 11-12 gibiydi saat, elimizde tabak ayakta tıkınırken bi anda daha parayı vermemişken tezgahıyla kaçmaya başladı. Baktık ki zabıta haberi almışlar. 10dk sonra geri geldi de ödedik parasına adama. Sözüm şu ki dikkatli ol hocam. 

-----------------------------

o adam istanbul genelinde nam salmış biri hep aynı yerde durur hep sıra vardır akıllara zarar pilavı vardır :)

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
Toplam Hit: 8506 Toplam Mesaj: 34