Zabıtalar Kaça Kadar Çalışır

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bnurullah
    bnurullah's avatar
    Erkek
    O pilavci sakina Ali olmasin :)

Yerli Halk Kahramanı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:
    -----------------------------

Sarper bunu yazdı:

merhabalar

bi araba aldım üç tekerli ümraniye meydanda pilav satmayı planlıyorum.bu zabıtalar saat kaça kadar çalışıyo acaba bu konuda bilgisi olan varmı? 

oha gelirim lan istanbula gelince bizim mekanlar orası hacı bu konuya yaz çalışma saatlerini mutlaka gelirim ketcap mayonezini mutlaka al :)

pilavla ketçap mayonezin ne ilgisi var anlamadım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

Hocam işi ne kadar araştırdın bilmiyorum ama üzülerek söylüyorum ki sana ekmek yedireceklerini sanmıyorum...çünkü şaka gibi gelebilir ama sokak pilavcıları mafya kontrolündedir..yani zabıta eyvallah desede onlar eyvallah demez..ki zabıtayıda rutin çorba paralarıyla tav etmen gerekir...diğerlerini nasıl tav edersin bilmem...çünkü o sokakta pilav satanların hepsi 600 TL maaş ile çalışan elemanlardır..kendi tezgahları değil yani..istersen kendilerinede sorabilirsin..o arabanın en kralının maliyeti 2 günlük pilav parasıyla çıkıyorken ve 10 yıllık pilavcılar bile haala 1 ay da kazandığı paranın 10 katını kendi tezgahıyla kazanabilecekken yinede maaşla çalışmaktadır..ayrıca taksimde termos da satılan sıcak su + çay-kahve olayıda aynı kişilerin elindedir mesela...tabi anadolu yakasını bilmem ama tutturursan iyi para kazanırsın kardeşim..bu arada zabıtalar akşam saatlerinde pek dışarı çıkmaz çıksada göz yumar..en kötü ihtimal paket edeceklerini anladığında tezgahı bırakır kaçarsın..tezgahı her türlü alırlar zaten en azından kendini cezadan kurtarırsın

dont think twice its all right
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreammaker
    dreammaker's avatar
    Erkek

zabıtalar normal devlet memuru gibi mesai yaparlar ama gece nöbeti vardır :) gece nöbetinde de şikayet veya denetim işleri ile uğraşırlar kimse seni şikayet etmediği sürece gelip de sana ceza yazmakla uğraşmazlar.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

Lemuria bunu yazdı:

Hocam işi ne kadar araştırdın bilmiyorum ama üzülerek söylüyorum ki sana ekmek yedireceklerini sanmıyorum...çünkü şaka gibi gelebilir ama sokak pilavcıları mafya kontrolündedir..yani zabıta eyvallah desede onlar eyvallah demez..ki zabıtayıda rutin çorba paralarıyla tav etmen gerekir...diğerlerini nasıl tav edersin bilmem...çünkü o sokakta pilav satanların hepsi 600 TL maaş ile çalışan elemanlardır..kendi tezgahları değil yani..istersen kendilerinede sorabilirsin..o arabanın en kralının maliyeti 2 günlük pilav parasıyla çıkıyorken ve 10 yıllık pilavcılar bile haala 1 ay da kazandığı paranın 10 katını kendi tezgahıyla kazanabilecekken yinede maaşla çalışmaktadır..ayrıca taksimde termos da satılan sıcak su + çay-kahve olayıda aynı kişilerin elindedir mesela...tabi anadolu yakasını bilmem ama tutturursan iyi para kazanırsın kardeşim..bu arada zabıtalar akşam saatlerinde pek dışarı çıkmaz çıksada göz yumar..en kötü ihtimal paket edeceklerini anladığında tezgahı bırakır kaçarsın..tezgahı her türlü alırlar zaten en azından kendini cezadan kurtarırsın

dediğin gibi birinin bölgesiyse işi zor. Zaten mafya falan değil, bildiğin PKK nın adamları bunlar. Otobüse giren simitçisi pişmaniyecisi bilmemnecisi, adamlar ufak ufak her gelir kaynağını tutmuş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

aynı şekilde yoldaki tezgahlı midyecilerde mafyanın elinde, sorun hepsi mardinliyim derler. :p

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

GusFring bunu yazdı:

aynı şekilde yoldaki tezgahlı midyecilerde mafyanın elinde, sorun hepsi mardinliyim derler. :p

Tam ben yazıcaktım :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek
    Lemuria bunu yazdı:

Yok oyle birsey muridin tezgah kurdugu yer yilmaz abilerin kontrolunde hic bir sikinti yasamaz. Kisa sure icinde bir gece goruselim hocam seninle tanistirayim yilmaz abilerle sirtin kolay kolay yere gelmez.

Gel bili bili gates
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

pilav ısmarlarsın artık müritlere de :))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

böyle ülkeye sokayım herkes bi yeri mekan bellemiş adam ekmek parasınıda mı kazanamayacak. sikeyim mafyasınıda zabıtasınıda. bu nasıl iştir, nasıl ülkedir ya.

=)
Toplam Hit: 8503 Toplam Mesaj: 34