Zaman Okurları Süreyya Ayhan"In Milli Formalı Fotoğrafından Tahrik Mi Oluyor?
-
antikky.. Kesn öyle yapardı
-
bu gibi şeyler çıkar sölenir sündürülür esnetilir ama Zaman iplemez yoluna devam eder...
yani...
Gerçekler Zamanla Anlaşılır..
zaman rulz :)))
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Zorla kabul etirilen islam gibi,zorla susturur,belkide döverdin ? mi?
-----------------------------islamda zorlama olmaz zorla kabul ettirenin de zaten islamla alkası yoktur
-
islamda olmazda müslüman geçinenlerde olur
-
Antikky bunu yazdı:
Zorla kabul etirilen islam gibi,zorla susturur,belkide döverdin ? mi?
-----------------------------islam kimseye zorla kabul ettirilmemiştir ama siz zorla kabul ettiyseniz istedğiniz dine geçmekte özgürsündür islamda zorlama yoktur arkadaş galiba konu biraz tartışma ortamı oluşuracak türde oldğndan diğer arkadaşa tepki yaptı bunu islamla bağdaştırmak hangi zihniyetin ürünü anlamadım yoksa hollandalı,danimarkalı felanmısınız?
-
İlk önce seni dövecem Antikky.
En kısa zamanda görüşelim !
-
zaten konuya başlarken zıçmış.. kimsenin tahrik olduğu falan yok, adam abdestlidir belki orda yarıçıplak kadını görünce abdestinin kaçacağından korkuyodur olamazmı, hem azan insan zaten karı ister, o resmi kaldırın diye tepki vermez ;)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Bende leylanın açtığı konularda ağır tahrik oluyorum. Keşke yanında olabilsem diye dua ediyorum...
dayı bitiyom yorumlarına :DDDDağzımdan almadıysan :DDD
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
Bende leylanın açtığı konularda ağır tahrik oluyorum. Keşke yanında olabilsem diye dua ediyorum...
dayı bitiyom yorumlarına :DDDDağzımdan almadıysan azıma sçsınlar :DDD
tuvalet diye bir şey var değilmi güzel kardeşim bırakta güzelcene oraya sıçalım :) rahat rahatt -
Kelv1n bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------EmiRReiS bunu yazdı:
dayı bitiyom yorumlarına :DDDDağzımdan almadıysan
tuvalet diye bir şey var değilmi güzel kardeşim bırakta güzelcene oraya:) rahat rahatt
sen hariç lan.git tuvalete.................................<-----burda bi cümle vardı onu edütledüm :)