Zaman Yolculuğu Başlıyor
-
Ohhhh be ulan ben einstein 1 sene boyunca araştırdım az daha ben kafayı yiyodum ciddiyimyim 2 gün kendime gelemdim 2 hayatdan kopuk geçti sonra sonra
aklım başıma geldi
eğer einstein yaşasaydı çokdan yolculuğa çıkardık bide einstein köprüsü denen bi dalga o bana bayabi mantıklı gelmişdi
-
valla ben zamanda yolculuğun mümkün olduğuna inanıyorum...ister 3 ay ister 100 yıl sonuçta mümkündür bence...
-
madem zaman yolculuğu die bişii var, neden bizi ziyaret eden gelecekten gelen akrabalarımız yok?
demekki gelecekte bile imkansız bişii bu zaman yolculuğu dedikleri şey,
veya geçmişe mi gidilemiyo?
tööbe tööbe nelerle uğraşıyolar valla.
-
cnr437 bunu yazdı:
-----------------------------madem zaman yolculuğu die bişii var, neden bizi ziyaret eden gelecekten gelen akrabalarımız yok?
demekki gelecekte bile imkansız bişii bu zaman yolculuğu dedikleri şey,
veya geçmişe mi gidilemiyo?
tööbe tööbe nelerle uğraşıyolar valla.
-----------------------------Bak çok süper bi noktaya değindin. Madem zaman yolculuğu die bişi var bunu gelecekte yapan ve artık bi düzene bağlayan insanların olması gerekio.. Ve pek ala bizim zamanımıza da gelebilirlerdi. Ya en uç noktada biz varız veya sadece geçmişe yolculuk yapılıo vs vs....
-
:)
iyi olur .
gider İsmet paşaya 2.dünya savaşında almanların yanında yer almamasını haber verirdik.
soykırım varmı yokmu ona bakardık.
Peygamberler varmı yokmu ona bakardık.(böylece sınav diye bişey kalmazdı)
evrimleşme varmıymış yokmuymuş onada bakardık.
şerefsizin biri çıkacak Atamızı öldürecek ve hoppala tarih değişecek .
başka neye bakardık? benim aklıma sadece bunlar geldi.
geçmiş geçmiştir ve bitmiştir .
-
erkan07 bunu yazdı:
-----------------------------...başka neye bakardık?...
-----------------------------
Tahribat'a bakardık. :) gider ilk kurulduğunda uye olurduk 1k id olurdu :DDD:D:D:
-
Bayiilikler verilecektir..

-
zuhjauhhauahuha amerikanlar ne cevap verecek.Yine soğuk savaş mı başlayacak 3 ay sonra...
-
silenceb
birader bu araba kaçıncı yüzyıla kadar gidiyor? beni 2.yüzyıla götürürmü yolda bırakmasın bak :)
-
evet bu demektirki dünya altın çağ'a geçmeye hazırlanıyor demektir :) fakat önce bi içsel kıyamete mahrum kalcez tabi :)
not : imkansız diye bişey yoktur.