Zayıflamam Lazım Acil Yardım
-
Selam hacılar malum yaz geliyor zayıflamam lazım boyum yaklasık 1.74 falan kilom 82 yardım 70 kilo olmam lazım yardımlarınızı bekliyorum... : )
-
sık sık ereksiyon
-
ameros bunu yazdı:
-----------------------------
sık sık ereksiyon
-----------------------------O sadece sivilce yapar benim bildiğim : )
-
Zayıflamayan yaza giremiyor mu?
-
KrypT bunu yazdı:
Zayıflamayan yaza giremiyor mu?
-----------------------------Hacı havuz falan kötü bi görüntü oluyo benim açımdan bide futbol seçmelerine giricem o açıdan..
-
Lostgun bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sık sık ereksiyon
-----------------------------kusura bakma yeni ergen oldugunu bilmiyodum
-
ameros bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sık sık ereksiyon
-----------------------------: )
-
benimde zayıflamam lazım :) en az 15 kilo malum terzi kendi söküğünü dikemezmiş .
en basiti vicut ilk önce karbonhidratları , sora yağları en sonda zorunda kalırsa proteinleri yakıyor.
ekmek , makarna vb. hepsi karbonhidrattır kilo aldırmaz fakat günlük 1gram bile yağ alsan vermeni engeller.
hızlı kilo vermek ve bir daha geri almayak istemeyen birinin günlük %50 den fazla gıdasını sebze meyve olarak yapması gerekiyor
her türlü karbonhidratı çok azcık günlük ihtiyaçtan sorasında unutman gerek eksikliğini de müsli veya yulaf ezmesi ile giderebilirsin.
kolay gelsin :) ayrıca spor yapmadan kilo vermeye çalışan biri en fazla 2 hafta dayanır spor yaparak vicut ihtiyaçlarını arttırarak hem kendini tok tutup hemde
hızlı kilo verebilirsin
---
Lostgun bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sık sık ereksiyon
-----------------------------ergenleri dizginlemek için söylenmiş bir söz , doğruluk payı yoktur :)sivilce yapan 2 şey wardir , hormonlar ki bu doğaldır yağların yanlış yerlerde birikmesine sebep olur2.side yağlı çerez cips fastfood tarzı şeylerdir bunlarda o yağları oluşturur :) -
Lostgun bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sık sık ereksiyon
-----------------------------Sakın öyle bir salaklık yapma aman diyim.
Sperm tamamen protein doludur.Vucuttan çıktığı anda vucut yenisini yerine koymak için gerekirse kastan yer su oranından harcar. ama istenilen nedir yağdan vermek.
ilk diyetisyen ardından spor.Evde yaparım diyetimide falan filan muhabbetlerine girme.Burda istenilen sağlıklı kilo vermektir.Bunun içinde denetim ve nereden yaktığın önemlidir. -
ameros bunu yazdı:
Lostgun bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
sık sık ereksiyon
-----------------------------adam insan gibi bişeyler sormuş saçma sapan tepki gösterip beyin yaşınızı belli etmeyin.İnsan olun az saygınız olsun şurdaki insanlara
-
PanxeR bunu yazdı:
benimde zayıflamam lazım :) en az 15 kilo malum terzi kendi söküğünü dikemezmiş .
en basiti vicut ilk önce karbonhidratları , sora yağları en sonda zorunda kalırsa proteinleri yakıyor.
ekmek , makarna vb. hepsi karbonhidrattır kilo aldırmaz fakat günlük 1gram bile yağ alsan vermeni engeller.
hızlı kilo vermek ve bir daha geri almayak istemeyen birinin günlük %50 den fazla gıdasını sebze meyve olarak yapması gerekiyor
her türlü karbonhidratı çok azcık günlük ihtiyaçtan sorasında unutman gerek eksikliğini de müsli veya yulaf ezmesi ile giderebilirsin.
kolay gelsin :) ayrıca spor yapmadan kilo vermeye çalışan biri en fazla 2 hafta dayanır spor yaparak vicut ihtiyaçlarını arttırarak hem kendini tok tutup hemde
hızlı kilo verebilirsin
-----------------------------Mesela sabah kalktığımda şu Nesquiklerden yesem 1 kase okulda öğle yemeği çıkıyor orda da çorba ve ana yemeğin yanında 1 ekmek yesem 5 te okuldan geliyorum okuldan geldiğim gibi meyve yesem 7 gibi 1 ekmek ve az yemek yesem ve bidaha akşam hiçbirşey yemesem veee her pazartesi beden dersinde maç yapsam ,yüzsem.. : )