Zengin Kesime Aşırı Bir Düşmanlığım Var
-
hasattt bunu yazdı:
-----------------------------Ayrıca şöyle bir gerçek de var, orta halli insanlar zenginlerden daha mutlu oluyor. intihar depresyon gibi şeyler daha çok zenginlerde oluyor.
-----------------------------Gerçekten de öyle orta halli nası oluyo bilmiyorum ama biz yoksul-orta halli arası gidip geliyoruz.Arada sırada ufak tefek tartışmalar dışında her şey iyi
-
tigin59 bunu yazdı:
-----------------------------
hocam en iyisi ne yapcaksın..onu zengin oldugu için ezeceksin.rahatlarsın misal;halısaha macı var byler.oo iyi bnde geliyorum der zübbe.sen git ps3 ünde oyna maçını falan
hocam sen ne diyon ya :D koparttın beni akşm akşm :D :D :D adam hiçbi zaman eziLmez ki örneğin aL işte karabuLut cinayetinden cem garipoğLu adam zengin parayı koyuyo parasının sözü geçiyo kaç ay oLdu haLa yakaLancak sen neyin peşindesin ustam (: -
aynı durum bendede var...ne yapıyolarda kazanıyolar okadar parayı anlamıyom.kendimi satma dışında her işi denedim araştırdım yok aibcim köşeyi dönme die bişe yok ...oyuzden sayısal lotoya devam :S
-
darkness_izmir bunu yazdı:
aynı durum bendede var...ne yapıyolarda kazanıyolar okadar parayı anlamıyom.kendimi satma dışında her işi denedim araştırdım yok aibcim köşeyi dönme die bişe yok ...oyuzden sayısal lotoya devam :S
-----------------------------İşte onlar senin sayısala verdiğin parayı zamanında iyi bişiye yatırım yapmış ve şimdi böle zenginler vesselam.
-
demekki sen herzaman fakir bir insan oluacksın. nediyeyim şimdiden geçmiş olsun. zengin olursan kendine düşman olucaksın ki buda hiç iyi birşey degil. Ayrıcazengin kesim olmasa türkiye olmaz atatürk nededi Yeni dil yeni sosyete yeni alfabe yada öle birşey, sosyete olmazsa olmazdir.
Keşke zengin kesim artsa.
-
hocam onlarn gözünden bak babamda bok gibi para var gencim güzelim babasıda bu yaşlarının kıymetini bil delikanlısın der gez dolaş adam eğlenir bazı insanlar şanslıdır öle eşitlik meşitlik yok nerler görüosn çocuk hem ailesi felan duruyo hem yakışıklı hem de bok gibi para var böle eşitlik mi olur lan
-
komunist seni
-
zenginliğin bence parayla çokta bir alakası yok açıkcası, hani klasik olucak ama "yüreğim zengin olsun benim derler" aynen katılıyorum. İstedikten sonra az paraylada güzel işler yapılır usta. En büyük yanlış. Elalemi değil de kendimizi sorgulasak daha karlı çıkacağımızı düşünüyorum gelecekte en azından...
-
Çok zenginim,sevmeyenin çok.Haklısın bir piçlik söz konusu.
-
Profesor bunu yazdı:
mesela adamın şirketi vardır it gibi çalışıyodur zengindir.böyle insanlara neden nefret duyasın ki.bi ton kişiyi yanında çalıştırıyodur.onun sayesinde kaç boğaz ekmek yiyodur.ben bir sürü adam gördüm fakir çocukları okutuyor herşeyleriyle ilgileniyor.sırf zengin die herkesi genelleyemezsin böyle.iki tane kendini bilmez velet gördün die tüm zenginlerden nefret edilmez.
-----------------------------hojam dogru demissin yani adam it gibi calisip bi yerlere gelmisse buna laf demeye kimsenin hakki yoqtur. bizim durumumuz su anda gayet iyi zenginiz demiorum ama baya baya iyide ama nasil oldu bu derseniz babam kopekler gibi calisti zamaninda, fabrikadan cikip otobus duraginda bilet satardi zamaninda simdi ise bunun meyvesini yiyor gbi bisi. yani hojalar siz bisiler yaptiktan sonra Allah yuru ya kulum diyor .