Zengin Kesime Aşırı Bir Düşmanlığım Var
-
i hit you die
-
gönlümüz zengin :)
-
Hocam o biraz aslında kıskançlıktanda kaynaklanıyor.Tabi öyle tikkyleri görmek , o muhabbetleri duymak hoş değil ama adamın parası var yani.Burada %98 imiz zengin olmaya çalışıyor işin doğrusu bu yani.
İşin temelinde aslında aile terbiyesi ve kendini yetiştirmede var, adam çocuğuyla hiç ilgilenmez ve şımartırsa sonra çocukta kolejde züpperlerle işte tikky diye tabir ettiğimiz ilginç bir türe dönüşüyor.O türde birçoğumuzu rahatsız ediyor çünkü o türün samandan ve odundan hiçbir farkı yok. :)
-
Fakirliğin ne demek olduğunu öğren derim?
-
kendin zengin olsan onlar gibi olmıcan sanki aq
-
Ne insanlar gördüm üstünde ceket yok,,Ne ceketler gördüm içinde İnsan Yok..
dipnot: Ayakkabılarım olmadığı için çok üzülüyordum, taki ayakları olmayan birini görene kadar..
bu iki söz benim hayat felsefemdir.. herkesede tavsiye ederim.. -
insanları zengin ve fakir diye ayırmak çok aptalca, insan bencil çıkarcı tembel ve şerefsiz bi yaratıktır zengin olsun fakir olsun hepsi aynıdır. fakir diye bir insandan nefret etmenin uzak durmanın nedeni , gelir bu lavuk benden bişi ister diye düşünmektir. fakirler giremez denir bazı yerlere mesela , zenginden nefret etmenin nedeni de , ulan en güzel karıları götürüyolar diye kıskandığın içindir. yani ikisinin temelindede yoz bir bencillik, insanoğlunun tiksinç doğası var. güzel kadınların zenginlere , vasat kadınların bizim gibi vasat gelir düzeyindeki lavuklara vermesinin nedeni de budur , güzel kadın doğuştan gelen sermayesini neden benimle yada seninle heba etsin ki, güzel kadınlar aptal derler oysa hepimizden akıllı olan onlar çünkü en güçlüler başkalarının gücünü kullananlardır, en akıllılarda başkalarının aklını kullananlar.
para olsa - ulan neler yapmam bağdat caddesi bok yemiş , zengin piçlerinden bile piç olurum & ayrıca eminim sende olursun , başıma taş yağana kazığa bağlanıp yakılana kadarda arsızlık ve edepsizliğe devam ederim ..
Zengin olamamanın nedeni zengin olanlar değil ayrıca ki onlardan nefret etmekle zaman kaybedesin. yani zengin olduğu+mutlu oldğu için birilerini kıskanmak nefret etmekle zaman + güç kaybetmek yerine , bu kaynakları daha zengin olacak projeler üretmeye harcayabilirsin mesela - ne projesi deme şindi saldır mk herşeye tutanmı var, dünyaya orman denir ve orman kanunları heryerde geçerlidir. Zayıfların hakhukuk ve medeniyete ihtiyacı vardır ki kendilerini bu zengin + güçlülere göre koruyabilsinler. ayrıca en iğrenç yırtıcı en korkunç avcı, kanını en çok emen bu yasaları koyanların kendisidir
ÖRNEK : halis toprak denen kürdo, herif diyo zenginim istersem 10 tane 17lik çıtır alır bi kere becerip gönderirim sana ne ?? evet kürt olsada haklı ne denir ki buna ama siktimin toplumu eve bir tane hatun getirmeye kalktığında, kırk yılın başı sen becerdiğinde ahlak bekçisi kesilir mahallede yankılanır bu münferit olay demek zenginlik ahlakında toplumunda yasanında üzerinde , zenginlerden önce ahlaktır toplumdur yasadır bu pisliklere girişmek gerek seni halaa yaşadığın lağımda fare olarak tutmaya çalışan şey güçlüler yani zenginler değil bu saydığım boktanlıklar. kendi bleğimizdeki kafamızdaki gücü rahatça kullanabiliyor , yasa&ahlak&toplum tarafından tehtid edilmiyor olsak yani güzel bir kadın gibi doğanın bize verdiği sermayeyi çıkarlarımız için harcayabilsek çoğumuz zengin olur ki ben ne aptal bi adamım ne korkağım ne de özürlüyüm. Sadece bu baskı altında kafamdaki birkaç tahta kırıldı ama olsun halaa umudum var ...
Ki bu benim mantığım bunun altında normal insanların çıkarcılığndan bencilliğinden daha iğrenç daha sinsi bir iğrençlik var.
hepimiz tiksinç insanlarız napalım, ama bu bizim suçumzda değil suç diye bişey varsa tabi , bence arkadaşlarınla plan yap gidip o geceklubunu denize nazır pubları fln basıp eğlenerek yağmalayın, kokainlerine ve kadınlarına birgecelik el koyun eğer buna razı olmaz mukavemet edersen / polise gidersen seni denize karşı beceririz deyin + bence ztn pek umursamayacaktır çoğu. ama yinede karmaskesi ve plastik eldiven kullanın...