Zihin Kontrolü Ve Yönlendirmesi İle İlgili Çalışmam
-
WebCrow bunu yazdı:
-----------------------------
f1kr3t bunu yazdı:
cevabını merakla bekliyorum. cünkü o kadar dikkat etmeme ragmen bi$i cıkartamadım :|
cevabı ben vereyim 10.000 rapid point toplayana
1 ay uzatma veya 1 aylık yeni hesap bedava.
-----------------------------hahaha
-
zihin kontrolüyle 8taşı bağdaştırdın ya helal olsun başka bişi demiorum :)
-
WebCrow bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
cevabını merakla bekliyorum. cünkü o kadar dikkat etmeme ragmen bi$i cıkartamadım :|
öle bi$i dü$ündügünü sanmıyorum :S merak ettim asıl cevabı :| -
WebCrow bunu yazdı:
f1kr3t bunu yazdı:
-----------------------------evet benim yukardaki iletimde vermek istediğim mesaj da buydu aferin sana WebCrow
-
Gerçekden de karelerde ki gizli mesajları algılayamadınız mı?Memleket 25, kare uygulamasından iyice nasırlanmış öyleyse:)
-
25. kare olayı yıllardır var..ama herkezin yaptı 25. kare olayı işe yarıcak die bi kaide yok..kimse algılamadıysa sen yanlış hazırlanmışındır.
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
Gerçekden de karelerde ki gizli mesajları algılayamadınız mı?Memleket 25, kare uygulamasından iyice nasırlanmış öyleyse:)
-----------------------------Ya da kareyi koymayı unuttu :|
-
-----------------------------Sevgili müridler ve mürideler,
Uzun zamandan beri insan beyninin ve zihninin kontrolünün olup olmadığı veya oluyorsa nasıl olduğu üzerine araştırmalarım vardı.Yola çıkış noktam şu;Su kristallarinin sese verdiği tepki malum.İnsan vücudunun %70'nin su olduğunu düşünürsek,duyduklarımız ve gördüklerimizden etkilenmememiz imkansız!Peki bu duyduklarımızın veya gördüklerimizin zihnimizde uyandırdığı mesajlar?İşte aşağı yukarı 6 aydır bu konuda hazırlanıyordum ve nihayet bitti.Edindiğim malumatları uygulayabilmek için bir video hazırladım.Video saçma gelebilir.Çünkü Beşiktaş ile ilgili ancak ses ve görüntülere farklı mesajlar iliştirdim.Bakalım doğru mesajı ilk hangi mürid anlıyacak?Lafımı bitiriyorum ve çalışmamı huzurunuza çıkarıyorum.
Esenkalın
http://rapidshare.com/files/136133202/_ar__351___305__Filmi.wmv
subminal denilen olayımı yaptın kardeşim.. çok kısa sürekli screenlermi kydun araya .. dur izlicem kardeşim.. güzel bi konu aslında. -
narkozMRT bunu yazdı:
subminal denilen olayımı yaptın kardeşim.. çok kısa sürekli screenlermi kydun araya .. dur izlicem kardeşim.. güzel bi konu aslında.
-----------------------------subliminal dediniz nerden geldiyse aklıma camideki çiniler motifler gldi.acaba bunlar boşuna mı işlenmiş.duvarlara? yoksa eski alimler bu etkiyi biliyor olabilir mi?
-
-----------------------------Sevgili müridler ve mürideler,
Uzun zamandan beri insan beyninin ve zihninin kontrolünün olup olmadığı veya oluyorsa nasıl olduğu üzerine araştırmalarım vardı.Yola çıkış noktam şu;Su kristallarinin sese verdiği tepki malum.İnsan vücudunun %70'nin su olduğunu düşünürsek,duyduklarımız ve gördüklerimizden etkilenmememiz imkansız!Peki bu duyduklarımızın veya gördüklerimizin zihnimizde uyandırdığı mesajlar?İşte aşağı yukarı 6 aydır bu konuda hazırlanıyordum ve nihayet bitti.Edindiğim malumatları uygulayabilmek için bir video hazırladım.Video saçma gelebilir.Çünkü Beşiktaş ile ilgili ancak ses ve görüntülere farklı mesajlar iliştirdim.Bakalım doğru mesajı ilk hangi mürid anlıyacak?Lafımı bitiriyorum ve çalışmamı huzurunuza çıkarıyorum.
Esenkalın
http://rapidshare.com/files/136133202/_ar__351___305__Filmi.wmv
formayı giyip savaşa gidesim geldi valla... beşiktaşlıyım bende kardeşim..ama aklı selim bi insan böle yapmaz tabi. etkileyici bi müzik...