Zihin Kontrolü Ve Yönlendirmesi İle İlgili Çalışmam
-
müziğ bi rica etsek ?
bu arada bende bişi anlamadım ? tek tek karelere mı baksam napsam :)
-
tek tek karelere baktım :S hiç bişey bulamadım...
ilk iskeletin tuttuğu çarşı atkısında biraz takıldım ama orda'da bişey bulamadım...
garip harflermi çıkıyor diye baktım ama "I" VE "X" dışında bişey bulamadım...zaten onlarda görüntüye eski havası katılmak için olduğunu anladım....
kısacası izledim ama bişey bulamadım...tekrar izleyeceğim şimdi
-
cumhur onat vardi bu konuyla ilgilenen, hatta $u star tv 'deki programa katilmi$ti.istersen ona bir dani$.
-
alcholica die bişi var omudur?
-
bi bok anlamadım :D
-
bunelan :D
-
Arkadaş rapid puan yapıo heralde :D
-
şimdi hoca benim anladığım ilk şey reklamın iyisi kötüsü olmaz:)
ikincisi ise her kişinin farklı bakış açısına sahip olduğunu düşünüp bir beşiktaşlının olaya ''vay be tüylerim diken diken oldu'' demesi...bir fenerbahçelinin de ''uyuz oldum aq kartal gagacığında amblemimiz var'' demesi gerektiğini düşünüyor olabilirsin...
öte yandan görüntü ve sesin oluşturduğu ambians sanki hayatta tek çare,sığınacak tek düşünce,var oluş nedeni,hayatın anlamı beşiktaşmış havasını vermeye yönelik..bir çaresizlik,karamsarlık sezdim..
benden bu kadar..bunları anladım..bilmiyorum ne kadar doğru!.. -
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------müziğ bi rica etsek ?
bu arada bende bişi anlamadım ? tek tek karelere mı baksam napsam :)
-----------------------------içinde kullanılan müziklerden biri; requiem for a dream filminin sountracki şarkı : moloko - requiem for a dream
diye geçiyor.
-
Turkcu_Dirilis bunu yazdı:
-----------------------------
Gerçekden de karelerde ki gizli mesajları algılayamadınız mı?Memleket 25, kare uygulamasından iyice nasırlanmış öyleyse:)
-----------------------------Sırf bu sebepten videoyu indirip izlemedim :D ilk aklıma gelen buydu çünkü (: