Zihin Kontrolü Ve Yönlendirmesi İle İlgili Çalışmam
-
iMPaLa bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi hoca benim anladığım ilk şey reklamın iyisi kötüsü olmaz:)
ikincisi ise her kişinin farklı bakış açısına sahip olduğunu düşünüp bir beşiktaşlının olaya ''vay be tüylerim diken diken oldu'' demesi...bir fenerbahçelinin de ''uyuz oldum aq kartal gagacığında amblemimiz var'' demesi gerektiğini düşünüyor olabilirsin...
öte yandan görüntü ve sesin oluşturduğu ambians sanki hayatta tek çare,sığınacak tek düşünce,var oluş nedeni,hayatın anlamı beşiktaşmış havasını vermeye yönelik..bir çaresizlik,karamsarlık sezdim..
benden bu kadar..bunları anladım..bilmiyorum ne kadar doğru!..
-----------------------------
İlk başta şunu söylemek istiyorum.Bir arkadaşımız (nickini unuttum) benim rapid puanı toplamak amacıyla bunu yaptığımı sanıyor.Oysa amaç çok daha farklıydı.Şimdi gizlediğim mesajları deşifre etmekte.Önceklikle şunu söylemeliyim.Karmakarışık karelerde ki harfleri insan beyni bunu bazı kurallara göre düzenler.Bu istikamette hareket ederek;36. saniyede beliren hareketli kartaldan önce bir saniyenin 4/1 (25 sanise) zaman bölümünde grimsi bir harf kümesi beliriyor.Çok hızlı geçtiği için ve renk ayrımı olmadığı için farkedilmiyor.Orada Beşiktaş yazıyor.
01:22 karesinde ise Beyaz yazılan zeminin sol alt köşesinde kargacık burgacık bir şekilde Siyah-Beyaz/Ölüm-Yaşam yazıyor.
01:29 karesinde iki taraftara şeytanımsı bir makyaj yapılmış ve arkalarında ki pankartlarda ayrık olarak We all Devil yazıyor.Esas görüntü ile bu yazı birbirini tamamlıyor.
01:50 karesine kadar ekli müziğin altında başka bir tonlama var ve her vuruşta heceli olarak Be-şik-taş şeklinde telaffuz ediyor.Normal sesin %2lik bir oranda olduğu için ilk başta farkedilmesi neredeyse imkansız.
02:10 karesinde ise ekranın sağ bölümünde yukarıdan aşağı Kaçamazsın yazıyor.
Dediğim gibi bu benim ilk çalışmam.Biraz daha geliştirip, farklı şekilde uygulayabilirim.Birde, böyle bir videoyu başka nasıl hazırlayabilirdim ki?Elimde ki en uygun malzeme (flash bellekde resimleri olduğu için) Beşiktaştı.Umarım farkında olmadan kuralları çiğnememişimdir.
Esenkalın
-
Ben senin dediklerinin tamamını okudum onları normal bişeyden farksız sandım :D Yani bi beşiktaş videosu hzırlayıp beşiktaşı över gibi gösterip aslında kötülemek marifettir diye düşünüyoruym...[beşiktaşı örnek verdim]
-
hani ben izledim zihnim kontrol olmadı ?
139. portu kapadım ondan m acaba :Dgeyik in the ciddi konu :)